Фагот розповів, як психологічно відновлюється після боїв

«Ніколи не забуду перші втрати в батальйоні», – Михайлюта
фото: Oleg Mykhailiuta/Instagram

Олег Михайлюта поділився досвідом роботи над собою

Лідер гурту «Танок на майдані Конго» Олег «Фагот» Михайлюта, який нині служить у лавах Збройних Сил, намагається психологічно відновитися після боїв без допомоги спеціаліста – натомість справляється самотужки. Про це він сказав в ефірі програми «Тур Зірками» на YouTube-каналі Люкс ФМ.

«Моя схема називається «самовивіз». Так було завжди, і досі так лишається», – зазначив він.

Заспокоїтися музиканту допомагає робота у студії: «Це моменти, коли ти починаєш вигадувати щось нове – це своєрідна медитація, заспокоєння».

Як відомо, у перші дні повномасштабної війни приєднався до добровольчого батальйону «Реванш». У його складі звільняв села Мощун та Лук'янівку на Київщині.

«Ніколи не забуду перші втрати в батальйоні. На Лук'янівці наші пацани зайняли позиції, але ворог почав вибивати. Ми приїхали на місце, в закривавлений окоп. Той момент сильно вразив… Адже із загиблим я ще зранку снідав, а ввечері його вже не стало. І це вбивство відбувається в Києві, у центрі Європи – в сучасному цивілізованому світі», – так розповів про перші дні війни Михайлюта.

Як повідомлялось, артист «Ліги сміху» та військовослужбовець 3-ї окремої штурмової бригади Віктор Розовий, який в перші дні повномасштабного вторгнення долучився до Сил оборони, отримав серйозне поранення.

Читайте також: Світові зірки звернулися до українців у другі роковини великої війни (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: