Святослав Вакарчук організував благодійний концерт

Святослав Вакарчук підготував концерт в Одесі
Фото з відкритих джерел

Благодійний концерт зазвучав у місті Одеса 5 липня 2023 року

Святослав Вакарчук – український музикант і громадський діяч, організовує благодійний концерт у місті Одеса о 19:00 у Театрі музкомедії (ОАТМК ім. М. Водяного). Це особливий захід, спрямований на підтримку ЗСУ.

Святослав Вакарчук, який вже багато років є лідером гурту Океан Ельзи, є одним із найвідоміших музикантів України. Він має величезну кількість фанатів не тільки в Україні, але й за її межами. З 2014 року Вакарчук активно підтримує українських захисників, виступаючи на фронті та у звільнених містах. Крім цього, він приділяє велику увагу благодійності.

5 липня він організував концерт у місті Одеса з метою зібрати кошти на підтримку Одеської 28-ї окремої механізованої бригади. Всі отримані кошти були передані на потреби військових.

«Репетиція. Одеса, 5.07, мій благодійний концерт. Вже за годину чекаємо на вас 19:00 аукціон 19:30 початок концерту», – написав співак у своєму дописі в Instagram.

Благодійний концерт тривав 90 хвилин.

Вартість квитків – від 950 грн

Організатори також забезпечили вільний вхід для дітей до 7 років без окремого місця.

Таким чином, всі фанати Вакарчука та його гурту мали можливість приєднатися до цього благодійного заходу та допомогти військовим.

Читайте також: Від 600 грн за квиток: Тіна Кароль анонсувала перший за пів року всеукраїнський тур

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: