Wellboy із скандалом порвав з продюсером: той заговорив про алкоголізм та махінації

фото з відкритих джерел

Співак заявив, що припиняє співпрацю з музичним лейблом та продюсерським центром Papa music

Співак Антон Вельбой (Wellboy) заявив, що припиняє співпрацю з музичним лейблом та продюсерським центром Papa music. Про це він написав на своїй сторінці в Інстаграм.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Антон Вельбой (@a.wellboy)

«Я перестаю співпрацювати з @papa.music.ukraine. Я буду працювати сам, важко сказати чи будуть хіти чи не будуть, чи будуть гарні кліпи чи ні, але будь-які зміни це на краще, – написав Вельбой.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Євген Тріплов (@triplov)

Продюсер Євген Тріплов записав у відповідь відео на своїй сторінці в соцмережі, де з подивом повідомив, що дізнався про рішення Wellboy з Інстаграм. Тріплов є режисером його кліпів і автором виконуваних ним пісень. Євген у своїй соцмережі припускає, що Антон прийняв рішення під впливом колишньої директорка артиста Марти Останкової, яку нібито звільнили з команди «за алкоголізм та фінансові махінації».

«Люди вклали в Антона більше 200 тисяч доларів, працювали з ним два роки, зробили всі його хіти, його зробили, як артиста. І тепер, коли можна повертати інвестиції, Марта сказала Антону: «Давай не будемо ні з ким ділитися. Але ми будемо все це вирішувати у юридичній площині і подивимося хто правий», – йдеться в заяві Тріплова.

Сама Марта Останкова пише, що Тріплов «завжди каже неправду». Вона заявила, що не дозволить ображати себе й Антона.

Нагадаємо, раніше продюсером співака Wellboy був скандальний Юрій Бардаш, який після початку повномасштабного вторгнення втік до Росії. Антон Вельбой оголосив, що припиняє працювати з Бардашем так само через соцмережі. Артист записав відеозвернення.

Читайте також: Wellboy: Розлучення з продюсером Бардашем для мене було дуже болючим

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: