Скандальний продюсер Бардаш підірвав мережу антиукраїнськими висловлюваннями

Бардаш порівнював Україну з нацистською Німеччиною
фото з відкритих джерел

Одіозний культурний діяч чкурнув до РФ та заявляє, що отримає російський паспорт з новим ім’ям

Скандальний український продюсер Юрій Бардаш, відомий популярними проектами, у тому числі співпрацею з Антоном Вельбоєм (сценічний псевдонім Wellboy), вибухнув новими одкровеннями.

Нагадаємо, Бардаш, який від початку війни ніяк не висловлював свою позицію, у якийсь момент просто підірвав медіапростір антиукраїнськими висловлюваннями. Спершу порівняв Україну з нацистською Німеччиною. А потім вийшов у півторагодинний ефір в Інстаграм і заявив, що Україна не має шансів перемогти Росію, українських артистів назвав нацистами, а наших воїнів – «пацанами, які жили собі в селах, коровам хвости крутили, а їх схопили – і в топку».

Нині у своєму телеграм-каналі Бардаш розповів про наполеонівські плани: «Я майже три місяці перебуваю в Москві. Це найбезпечніше місто на планеті. Я чистішого, красивішого міста не бачив. Щоби ось так безліч національностей, людей разом уживалися – такого ніколи не бачив. Я був у багатьох містах Європи, був у Америці, в різних містах. Та краса, та міць, та велич, яку несе в собі Москва, і те мирне співіснування – цим дуже сильно був вражений».

Зі слів Юрія, з приїздом до «величної» Москви він поїхав молитися у монастир, де зустрівся з владикою Тихоном, який надоумив Бардаша назватися Георгієм. Саме таке ім’я буде в російському паспорті Бардаша.

«В Україні взагалі заручники ситуації як солдати, так і мешканці мирні. Я прошу українців: бережіть себе. Російський солдат прийде і звільнить. Це станеться, це вже відбувається. Позаду мене Олександр Невський, нагорі Боженька, трохи нижче Володимир Володимирович – усі вищевказані зі мною, а я з ними, – заявив продюсер. – Російський народ ніколи не перемогти. Наші качнуть так, що Європа зникне. Це факт. У нас сенси, у нас скрєпи духовні, в нас все це. Ми – сила велика, ми з Богом».

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: