Документальний фільм Алана Бадоєва «Довга доба» вийде на Netflix

фото: Netflix

До створення документальної стрічки, яку покажуть на Netflix сьогодні, долучилися 12 тис. українців

Документальний фільм Алана Бадоєва «Довга доба» вийде на Netflix – прем’єра стрічки, до створення якої долучилися 12 тис. українців, запланована на сьогодні, 1 травня.

«Довга Доба» Алана Бадоєва – це документальна подорож життям українців під час війни. Кожна історія у стрічці – кіно, яке знімали люди на свої ґаджети. Цей проєкт є не просто ще одним фільмом про війну, а унікальним свідченням трагічних подій і злочинів Росії очима українців, щоб ніхто та ніколи не зміг переписати нашу історію.

Нагадаємо, документальне кіно Алана Бадоєва «Довга Доба» одержало перемогу першого кінофестивалю Cinema for Victory, що відбувся днями в Києві. Переможця оголосив член журі, кінооператор, заслужений діяч мистецтв України Сергій Михальчук. 

Грошова винагорода за перемогу склала сто тисяч гривень. Цю суму команда «Довгої Доби» додасть до благодійного збору фільму, який було розпочато з кінопрокатом стрічки. Усі кошти передадуть на лікування тяжкопоранених військових. 

Нагадаємо, на початку лютого в ТРЦ «Гуллівер» відбулася урочиста прем’єра документального фільму Алана Бадоєва «Довга Доба». Перший вікенд кінопоказів пройшов з аншлагами по всій країні. Алан Бадоєв: «Це фільм не про війну, це стрічка про наших людей, про єднання. Це факт про нашу справжню історію, яку ніхто й ніколи не має права переписати».

Стало відомо, що фільм «Довга Доба» було показано на засіданні НАТО. Після трансляції фільму в Брюсселі посли та представники країн-членів НАТО були приголомшені долями та відвагою героїв «Довгої Доби», цікавлячись, як склалося подальше життя задокументованих українців. 

Читайте також: В Україні започатковано фестиваль фільмів, знятих під час російсько-української війни

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: