«У мене були страхи». Блогерка Монро розповіла, як оновлювала дані в ТЦК

Монро жалкує, що не оновила свої дані у військкоматі раніше
фото: monritta/instagram

Блогерка розповіла, що у ТЦК були чудові працівники, які ставилися до неї чемно та з повагою

Українська блогерка Монро (Олександр Шевченко) оновила дані в ТЦК і про те, як це відбувалося, розповіла в інтерв’ю «Фокусу».

Блогерка зазначила, що їй треба було оновити документи і вона навіть «жалкує, що не зробила цього раніше».

«Боялася. У мене були свої страхи. Маю свої особисті хвилювання та ментальні проблеми, але завдяки психотерапії, усвідомленню того, що в мене є права, а також підтримці своїх друзів я пройшла цей шлях», – розповіла Монро, та додала, що фобії були спровоковані неперевіреною інформацією з Telegram-каналів.

За словами блогерки, у ТЦК чудові працівники, які ставилися до неї чемно та з повагою. «Єдиний момент – система, на жаль, ще досі залишається пострадянською, бо незрозуміло, де який кабінет, також немає електронних черг, як у eHealth або податковій. Але я була народжена в СРСР, тож це для мене не проблема», – наголосила вона.

Монро зізналася, що її упізнавали, що стало для неї приємним відкриттям. На питання про те, чи просили сфотографуватися, вона воліла не відповідати, адже «не на концерт прийшла».

«До мене було добре, ввічливе ставлення, як і до всіх інших, до речі, хто туди прийшов. І з боку представників ТЦК, і з боку медиків із військово-лікарської комісії. Скрізь, де я була, мені намагалися допомогти й пояснити, якщо виникали питання», – розповіла вона.

Блогерка також зазначила, що не розуміє, чому консульства обмежують надання послуг для чоловіків, адже новий закон про мобілізацію досі не набрав чинності. Водночас вона не відповіла на питання про те, чи підтримує цей закон, але додала, що у разі виникнення потреби в оновленні даних після 18 травня знову піде до ТЦК.

Нагадаємо, український шоумен, хореограф Дмитро Коляденко заявив, що вступить до лав ЗСУ у випадку, якщо отримає повістку. Він зазначив, що стоїть на військовому обліку і у випадку отримання повістки обов'язково поповнить лави ЗСУ та вирушить на фронт.

Читайте також: Відомий ведучий добровільно приєднався до лав ЗСУ

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: