Конфлікт на концерті: Пивоваров відповів глядачу із сцени

Артем Пивоваров
фото з відкритих джерел

Співак не зміг стримати своїх емоцій і почав конфліктувати з глядачем

Нещодавно відбувся сольний концерт співака Артема Пивоварова, на якому в ході виступу сталася неприємна ситуація. Один з глядачів постійно показував великий палець вниз, демонструючи своє незадоволення творчістю артиста. Про це інформує «Уніан».

Співак не зміг стримати своїх емоцій і почав конфліктувати з цим глядачем. Спочатку він попросив чоловіка вийти на сцену та спробувати виступити замість нього, а коли той відмовився, Пивоваров почав реагувати з нетерпінням. Ситуація зіткнення продовжувалася під час концерту, та роздратований співак почав тиснути на глядача.

@u_.alex._u #рекомендації #пивоваров #концерт #луцьк #скандал #топ ♬ оригінальний звук - AlexUnder

«Іди сюди. Давай іди сюди. Ти весь концерт показуєш ось так (палець вниз). Давай, іди сюди, на сцену, будь ласка. Давай. Чого? Сміливіше. Чи ти не про сміливість? Або це нібито «клас» тільки в іншу сторону? А, я просто не розумію. Вибач, друже, я не зрозумів», - звернувся до глядача Пивоваров.

 Після розмови артист продовжив свій виступ. 

Раніше повідомлялося, що американський реп-виконавець, 34-річний Ракім Ательстон Майєрс, відоміший як Asap Rocky, відзначився незрозумілим знімком підвіски у вигляді літери Z, викладеної танками. На коханого співачки Ріанни посипався хейт.

Фотографія кулона з символом російської агресії з’явилася на сторінці чоловіка в Instagram у четвер, 20 липня 2023 року. Пояснень щодо знімка репер не розмістив. Згодом він видалив світлину з допису.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: