Антона Вельбоя звинуватили у виконанні старих хітів. Менеджерка артиста відповіла

Співак має всі шанси викупити права на свої старі пісні
фото з відкритих джерел

Менеджерка зірки пролила світло на конфлікт щодо авторських прав

Нещодавній скандал між співаком Антона Velboi, відомим під псевдонімом Wellboy, та лейблом Papa Music не вщухає та обростає новими історіями.

Причиною конфлікту став виступ зірки на благодійному заході у NAVY, де Антон виконав стару пісню «Гуси». У продюсерському центрі пояснили, що після звершення контракту Антон не має права виконувати цей хіт, який сподобався багатьом українцям.

Ця справа вирішуватиметься в суді, адже через порушення авторських прав у Papa Music вже готують позов, аби юристи поставили крапку.

Нова менеджерка Velboi Марта Останкова повідомила, що на концерті артист виступав безкоштовно, прийнявши запрошення відомого медіа. Представниця артиста акцентувала увагу на тому, що Антон співає свої пісні.

Антона Вельбоя звинуватили у виконанні старих хітів. Менеджерка артиста відповіла фото 1

«Антон Велбой виступає зі своїми піснями. Артист виступає на благодійному заході за запрошенням відомого медіа LUX FM, вони займаються врегулюванням питань із правами», – розповіла Марта «Культурній Прачечній».

Останкова підкреслила, що наразі вони не ведуть жодних переговорів із Papa Music, адже у лейблі їм сказали «ні». Наразі співак має всі шанси викупити у лейбла права на свої старі пісні.

«Переговори з лейблом не ведуться. Вони від них відмовляються. Шанс є лише в тому разі, якщо сторони на це погодяться», – резюмувала Останкова.

Нагадаємо, що співак Антон Вельбой (Wellboy) заявив, що припиняє співпрацю з музичним лейблом та продюсерським центром Papa music. 

Додамо, що раніше продюсером співака Wellboy був скандальний Юрій Бардаш, який після початку повномасштабного вторгнення втік до Росії. Антон Вельбой оголосив, що припиняє працювати з Бардашем так само через соцмережі. Артист записав відеозвернення.

Читайте також: Wellboy: Розлучення з продюсером Бардашем для мене було дуже болючим

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: