Суперхіт Білик заграв по-новому українською мовою

Оновлена пісня присвячена всім українцям, які наразі переживають темні часи, але завдяки єднанню та вірі рішуче йдуть до перемоги
фото з відкритих джерел

«Ми будем разом» та «Сніг» увійдуть до нового альбому найкращих хітів співачки за всю її кар’єру

Народна артистка України Ірина Білик порадувала шанувальників українською версією пісні «Ми будем разом». Виконавиця вийшла за межі перекладу й переосмислила текст, заклавши в нього глибокі сенси. 

Зірка зізналася, що вирішила не просто перекласти текст композиції, а вкласти в нього кардинально інший сенс, зробивши її не романтичною баладою про кохання, а присвятою всім українцям, які зараз переживають темні часи, але завдяки єднанню та вірі йдуть до перемоги.

«Ця пісня – гімн оптимізму та надії, який нагадує нам про важливість підтримки, розуміння та безумовної любові. Ідеальний саундтрек для тих, хто вірить у силу спільності та мріє про світле майбутнє разом. Сьогодні ми обʼєднані як ніколи і маємо тримати цей настрій до нашої світлої перемоги. Допомагати одне одному та розуміти біль ближнього. Адже ми українці, ми сильні!» – прокоментувала прем’єру Ірина Білик. 

Зауважимо, оригінальну версію пісні знаменитість присвятила своєму екскоханому, хореографу Дмитру Дікусару понад 15 років тому.

Нещодавно Ірина Білик порадувала шанувальників українською версією пісні «Сніг». Хіт отримав не лише нове звучання, а й нові та актуальні сенси.

«Ми будем разом» та «Сніг» увійдуть до нового українськомовного альбому найкращих хітів Ірини Білик за всю її кар’єру. Реліз заплановано на другу половину 2024 року. 

Нагадаємо, Народний артист Росії, путініст Філіп Кіркоров після «голої вечірки Івлєєвой» на знак спокутування гріхів перед Кремлем був відправлений в окуповану Горлівку співати перед пораненими окупантами у місцевому шпиталі. Російські пропагандисти, які розповсюдили відео, написали, що артист співав перед «воїнами» пісню власного авторства «Снєг». Проте, як відомо, це абсолютна брехня. Слова та музику до композиції написала Народна артистка України, легенда вітчизняної естради Ірина Білик ще на початку 2000-х.

Виконавиця відреагувала на «крадіжку» своєї пісні «Сніг» російським виконавцем-путіністом – Білик вразила віршем про Кіркорова, який продав душу дияволу.

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: