Пугачова відгуляла першу неділю весни під легендарний український хіт (відео)

Пугачова показала, як відпочиває, на фоні пісні «Ой на горі два дубки»
фото: скріншот відео

Росіяни в коментарях у істериці через українську народну пісню у відео співачки

Російська співачка Алла Пугачова показала у себе в Instagram, як відгуляла першу неділю весни.

«Круто відгуляли «Першу Неділю Весни»! Дякуємо всім за квіти, за вітання та щоденну радість від моїх вірних шанувальників», - йдеться у повідомленні зірки.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ALLA PUGACHEVA (@alla_orfey)

Підписники Пугачової залишили у коментарях чимало компліментів, хоча не обійшлося і без негативних дописів росіян. Зокрема, у них «пригоріло» через те, що виконавиця опублікувала відео, на фоні якого лунала українська народна пісня «Ой на горі два дубки».

«Ой на горі два дубки» – жартівлива українська пісня, яка є діалогом між хлопцем та дівчиною: хлопець залицяється та запрошує дівчину погуляти. Автор музики – Володимир Конощенко. Відомі виконавці: Раїса Кириченко, Тріо «Маренич», гурт «Mad Heads», Marta Shpak.

До слова, російська співачка Алла Пугачова вперше за весь час повномасштабної війни висловила свою позицію. Артистка мовчала, поки її чоловік, шоумен Максим Галкін публічно підтримував Україну та виступав проти кривавої політики російського диктатора Путіна. Та цього разу зірка не витримала і вирішила сказати все, що вона думає.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: