Учасники гурту «Антитіла» прокоментували, чому вони проти участі України у «Євробаченні»

фото: instagram/antytila_official

Фронтмен гурту Тарас Тополя вважає, що наступного року Україні варто замислитися, перш ніж погоджуватись на участь у «Євробаченні»

Учасники гурту «Антитіла»  висловилися, що під час війни не варто брати участь у такому конкурсі, як «Євробачення». Про це вони розповіли в коментарі hochu.ua.

Засновник та клавішник «Антитіл» Сергій Вусик зазначив, що зараз такі заходи для нашої країни є недоречними. Він сказав, що ці гроші можна було б зекономити та витратити на допомогу українській армії.

«Нещодавно у нас з товаришем підіймалося питання, як пояснювати європейцям і тим, хто підтримує Україну, що ми стільки грошей будемо відправляти від нашої країни на «Євробачення». Можливо, варто було відмовитися брати участь. І сказати: «Бачите, ми на всьому економимо, оскільки ми потребуємо коштів на снаряди», – розповів Вусик.

Фронтмен гурту Тарас Тополя вважає, що наступного року Україні варто замислитися, перш ніж погоджуватись на участь у «Євробаченні». Також він оцінив Jerry Heil та alyona alyona.

«Дівчата виграли – молодці, хай їдуть представляти. Що вже зараз казати? Але наступного року дійсно треба подумати, що, можливо, нам варто зекономити. І добре, що ми можемо відправляти від України, що держава є, з якої можна відправляти», – сказав Тополя.

Нагадаємо, що Румунія відмовилася від участі у «Євробаченні-2024». Зазначається, що цього року TVR направить кошти на інші пріоритетні виробництва та проєкти. Серед них, зокрема, трансляція літніх Олімпійських ігор у Парижі та продовження інвестицій у нову штаб-квартиру TVR Craiova.

Також стало відомо, яка країна візьме участь у Євробаченні вперше за 31 рік.

До слова раніше стало відомо, хто представлятиме Фінляндію на «Євробаченні-2024». Переможцем став Windows95man з піснею «No rules».

Також співачка Еден Голан представлятиме Ізраїль на Євробаченні-2024. Відомо, що у дитинстві артистка жила в Росії та має українське коріння. 

16 лютого, Німеччина обрала співака, який представлятиме країну на «Євробаченні-2024». Ним став Ісаак Гудеріан з піснею «Always On The Run».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: