Кіркоров перед окупантами у Горлівці співав вкрадений український суперхіт

Кіркоров заявив, що пісня «Снег» є його авторською композицією
скріншот з відео

Автором пісні «Сніг», яку окупанти приписали Кіркорову, є Народна артистка України Ірина Білик, хіту вже понад 20 років

Народний артист Росії, путініст Філіп Кіркоров після «голої вечірки Івлєєвой» на знак спокутування гріхів перед Кремлем був відправлений в окуповану Горлівку співати перед пораненими окупантами у місцевому шпиталі. Кіркоров навіть пообіцяв трьом «щасливчикам» оплатити виготовлення протезів для ніг. Але найцікавіше у цій історії те, що саме співав перед окупантами Кіркоров. Російські пропагандисти, які розповсюдили відео, написали, що артист співав перед «воїнами» пісню власного авторства «Снєг». Проте, як відомо, це абсолютна брехня. Слова та музику до композиції написала Народна артистка України, легенда вітчизняної естради Ірина Білик ще на початку 2000-х.

Ірина Білик відреагувала на виступ Кіркорова поезією.

До слова, співачка нещодавно зробила подарунок своїм шанувальникам і переклала свій суперхіт «Сніг» українською мовою. Білик вклала в нього нові сенси. Лірика тепер стала ще чуттєвішою.

«Лютий я не люблю за те, що назавжди забрав тебе», – цей рядок неодмінно відгукнеться всім в Україні, адже лютий забрав не лише безтурботне життя, а й найдорожчих людей.

Дійсно, свого часу Ірина Білик виконувала цю пісню саме разом із Кіркоровим. Проте після початку війни співачка заборонила виконувати путіністу, який підтримав убивства українців, свої твори. Артистка, в маєток якої увірвалися окупанти, намагалася достукатися до Кіркорова у перші дні війни, проте, за її словами, він жодним чином не відреагував на біду українців.

Нагадаємо, наприкінці 2023 року російські зірки, серед яких зрадники України та відкриті путіністи, потрапили в гучний скандал через «голу вечірку». Організаторкою вечірки стала блогерка і ведуча Настя Івлєєва.

Івлєєва та Кіркоров на вечірці
Івлєєва та Кіркоров на вечірці
фото з відкритих мереж

Там також засвітився і Філіп Кіркоров, який згодом записав вибачення. У двохвилинному відео він пояснював, що зайшов «не у ті двері» і розповідав, який він щирий патріот.

Раніше повідомлялось, що Канада ввела санкції проти російських «зірок»-путіністів.

Читайте також: Кіркоров, гола вечірка і вибух десантного корабля у Феодосії. Ви не бачите зв'язку, а він є?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: