Українка перемогла у конкурсі краси на Близькому Сході (фото)

Ангеліна Усанова підкорила міжнародне журі і глядачів
фото з відкритих джерел

Переможниця конкурсу стане послом доброї волі ООН з екології та довкілля, а також братиме участь у програмах, які допомагають планеті

«Міс Всесвіт Україна 2023» Ангеліна Усанова стала переможницею конкурсу краси «Miss Eco International 2024» у Єгипті, який відбувся у ніч на 29 квітня. Метою конкурсу було привернути увагу до екології та закликати людей дбайливо ставитися до природи.

Тепер українка стане послом доброї волі ООН з екології та довкілля, а також братиме участь у програмах, які допомагають планеті.

Тепер українка стане послом доброї волі ООН з екології та довкілля
Тепер українка стане послом доброї волі ООН з екології та довкілля
фото instagram missecointernational

На своїй сторінці в Instagram українська красуня опублікувала кадри з нагородження. Переможниця конкурсу традиційно отримала корону найкрасивішої дівчини. 

Нагородження Ангеліни Усанової
Нагородження Ангеліни Усанової
фото instagram.com/usanova.life

Усанова – перша учасниця від нашої країни, котра отримала корону, і перша за дев'ять років конкурсантка з Європи, відзначена цим титулом.

Усанова – перша учасниця від нашої країни, котра отримала корону
Усанова – перша учасниця від нашої країни, котра отримала корону
фото instagram.com/usanova.life
Тепер українка стане послом доброї волі ООН з екології та довкілля
Тепер українка стане послом доброї волі ООН з екології та довкілля
фото instagram.com/usanova.life

Окрім розкішної корони, Ангеліна також отримала 1 місце у номінації Miss Eco Best Resort Wear за кращий пляжний лук, 3 місце серед еко-костюмів з костюмом «Світ у вогні»,  увійшла до топ-5 кращих національних костюмів за вбрання «Фенікс» та топ-12 кращих виступів на конкурсі талантів, на якому вона виконала свою авторську пісню EARTH.

«Miss Eco International» – міжнародний конкурс краси, який щорічно з 2015 року проводять у Єгипті. Метою конкурсу є допомога гуманітарним, соціальним та екологічним організаціям. Він не має відношення до конкурсу Miss Earth, який також присвячений екологічним проблемам. Переможниця Miss Eco International автоматично стає амбасадором доброї волі ООН і отримує дипломатичний паспорт на 6 років, щоб допомагати планеті та просувати екотуризм по всьому світу.

Першою віцеміс стала представниця Філіппін, другою – учасниця з Канади. До ТОП-5 також потрапили конкурсантки з Бразилії та Індонезії.

Як повідомлялося, 9 березня відбувся міжнародний конкурс краси Міс Світу 2024. Переможницею стала представниця Чехії Христина Пишкова. 

У фінал вийшли учасниці з Америки, Африки, Європи, Азії та Океанії, проте перемогу здобула європейка. 

Читайте також: Міс Світу 2024: у якому національному костюмі виступила представниця України (фото)

Україну представила Софія Шамія, котра опинилася серед 40 найкращих претенденток, але не увійшла до дванадцятки.

До слова, Мілена Мельничук, яка представляла Україну на «Міс Європа», заявила, що росіянка купила перше місце на конкурсі.

Мілена Мельничук зазначила, що представниця Росії заплатила $20 тисяч за корону переможниці. Ця ситуація обурила не лише українку, а й представницю Туреччини, яка посіла друге місце на конкурсі краси.

«Я знаю, що обурена дівчина з Туреччини. Вона мені вчора писала: «Давай подавати до суду. Це дуже корумпована ситуація». У Туреччині всі ЗМІ про це говорять, збирають підписи, петиції. Вона не повинна була посісти друге місце. Це впевнена перемога», – сказала Мельничук. Мілена Мельничук розповіла, що потерпала від цькувань ще до початку конкурсу краси. На особистий номер дівчини дзвонили росіяни, називали її нацисткою й звинувачували у тому, що Україна розпочала війну.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: