Я йду на війну. Білик через 30 років перезаписала свою пророчу пісню

Шанувальники творчості Ірини Білик мають змогу порівняти старий варіант пісні «Я іду на війну» із новим її прочитанням
фото з відкритих джерел

Хіт середини 90-х запам'ятався українцям брутальним кліпом, в якому Ірина постала у несподіваному образі

Українська співачка Ірина Білик продовжує приємно дивувати своїх шанувальників. Зірка переосмислила пісню «Я йду на війну», що входила до альбому  «Так просто», та випустила ремікс. Альбом «Так просто» вийшов в 1996 році. Одночасно з цим Ірина Білик отримала звання Заслуженої артистки України.

Я йду на війну. Білик через 30 років перезаписала свою пророчу пісню фото 1

Тоді Білик співала «Я іду на війну» і це було своєрідним викликом усім канонам консервативної естради. Ірина Білик не боялася експериментувати з образами, ексцентричними костюмами, її шоу були феєричними та яскравими. Ірину Білик назвали «українською Мадонною» і вона відповідала цьому образу.

У кліпі «Я йду на війну» Ірина Білик постала в образі божевільної, яка не має спокою в душі. Шанувальники творчості Ірини Білик мають змогу порівняти старий варіант пісні із новим її прочитанням.

Співачка, яка завжди гостро відчувала будь-які зміни в суспільстві, вирішила відновити свою відому пісню, щоб відобразити сучасні реалії та почуття українського народу.

«Під час війни все ж таки залишається місце і для кохання. З одного боку, слова пісні жорстокі та відповідають настрою сьогодення, але з іншого боку, війна закоханої людини зі своєю душею – це також боляче та актуально. Кохайте один одного навіть тоді, коли немає сил і здається, що все зруйновано. Перемога за нами! Війна не буде вічна», – переконана артистка.

Раніше «Главком» писав, що Білик в обіймах Коляденка звернулася до шанувальників з незвичним проханням. «А ми до вас в ранковий час!» – заінтригувала артистка. Ірина також попросила шанувальників написати, кого б вони хотіли обійняти зранку. Підписники співачки підтримали ідею теплими коментарями.

Раніше «Главком» писав, напередодні дня народження знаменитої співачки на її ютуб-каналі з’явився дивовижний документальний фільм «Bilyk & Friends». Друзі Білик чесно видали на камеру, що думають про неї.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: