Макс Барський випустив трек, нетиповий для своєї творчості

фото з відкритих джерел

Прихильники творчості артиста оцінили нову пісню на високому рівні

Макс Барських, український співак та композитор, випустив новий трек під назвою Slay, у якому відійшов від свого традиційного стилю романтичних пісень нульових. Прихильники співака ще до офіційного релізу, надали пісні Slay статус «хіта».

Сам співак на своїй сторінці в Instagram оголосив, що пісня вже на всіх стрімінгових платформах і додав: «Не стримуйте себе в самовираженні! Сяйте своїм неповторним світлом».

Як зазначають у команді артиста, нова пісня – це маніфест свободи та прийняття себе без огляду на суспільну думку, який звучить практично в кожному його рядку.

Відео супроводом до нового треку Макса стали кадри з наймасштабнішого концерту від початку повномасштабного вторгнення, що відбувся у столичному Палаці спорту 1 грудня минулого року.

Нагадаємо, Макс Барських узяв новий псевдонім.

«Ця війна принесла великі зміни в моє життя, як і кожного українця: багато горя та страждань. Але водночас вона навчила цінити рідних та близьких, цінити життя і час, не відкладати свої мрії й бажання на завтра. 

Я починаю нову сторінку своєї творчості під назвою Mick Sunday – музика англійською мовою. Це платформа, де я ділитимуся історіями та роздумами з усіма, хто розуміє міжнародну мову», – додав музикант.

Стало відомо, чому українці по-різному ставляться до Лободи і Макса Барських, які обоє працювали у Москві.

Читайте також: Продюсер Михайло Ясинський: Тому, хто співатиме російською в Україні, загрожує доля маргінала

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: