Дмитро Коляденко зізнався, чи готовий мобілізуватися до лав ЗСУ

Коляденко переконаний, що під час війни його місце – на сцені, де він підтримує українців та дарує приємні емоції
фото з відкритих джерел

Хореограф розповів, що перебуває на обліку у ТЦК та піде на фронт, якщо отримає повістку

Український шоумен, хореограф Дмитро Коляденко заявив, що вступить до лав ЗСУ у випадку, якщо отримає повістку. Про це він розповів в ефірі національного телемарафону.

Коляденко зазначив, що стоїть на військовому обліку і у випадку отримання повістки обов'язково поповнить лави ЗСУ та вирушить на фронт.

«Я на обліку. Все чесно. Всі знають, що я у Києві. Я тут. Якщо прийде повістка, звісно, я буду там. Це мій обов'язок. Я ж чоловік», – сказав він.

Хореограф також додав, що під час повномасштабної війни концерти та вистави мають іншу мету. За його словами, тепер театр може морально підтримувати українців та дарувати приємні емоції.

«Мені здається, зараз я роблю все правильно. Беру участь у виставах. У мене є така місія – допомагати людям зі сцени. Ми, актори як психологи. Зараз аншлаги по всій Україні, бо вистави дають світло. Люди приходять і забувають, що триває війна. Вони отримують бальзам на душу. Вони вимикаються від часу, бо є мистецтво і драматургія. Мені здається, що це правильно бути мені поки на сцені і тішити глядача України», – підкреслив Коляденко і наголосив, що зараз його місце на сцені.

Нагадаємо, 52-річний хореограф та ексчоловік Ірини Білик Дмитро Коляденко закрутив новий роман, щоправда поки що платонічний та «цукерово-букетний». Він зізнався, що зараз перебуває в активному пошуку свого кохання.

Читайте також: Блогерка Раміна розповіла, як спілкується із колишнім коханим Віталієм Козловським

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: