Швеція розповіла, як проходитиме Євробачення-2024

У Eurovision Village у Folkets Park виступатимуть відомі виконавці «Євробачення»
фото: eurovision.tv

У Folkets Park (Народному парку) буде розташована офіційна фан-зона Eurovision Village

Шведське місто Мальме, у якому цьогоріч відбудеться пісенний конкурс «Євробачення-2024», оприлюднило план заходів, які триватимуть з 4 по 11 травня. Про це стало відомо з офіційного сайту Євробачення.

Організатори пісенного конкурсу зазначають, що півфінали та гранд-фінал проходитиме у Malmö Arena, що розташована поруч із залізничною станцією Hyllie. Але окрім самого конкурсу, паралельно відбуватиметься ціла низка заходів у всьому місті.

Швеція розповіла, як проходитиме Євробачення-2024 фото 1
фото: eurovision.tv

У Folkets Park (Народному парку) буде розташована офіційна фан-зона Eurovision Village, EuroClub пройде у Malmö Live Congress, а вечірка Grand Final Party у Concert Hall, що супроводжуватиметься жвавою програмою на Вулиці Євробачення. До усіх локації можна буде легко дістатися громадським транспортом, велосипедом чи пішки.

«Ми в Мальме сподіваємося прийняти сотні тисяч гостей у нашому місті, і ми разом організовуємо це колективне свято. Тепер настав час показати наше креативне та сміливе місто», – сказала директорка City Host Event Карін Карлссон.

У Eurovision Village у Folkets Park виступатимуть відомі виконавці «Євробачення» та інші. Буде організовано зони для активного відпочинку та спілкування.

Швеція розповіла, як проходитиме Євробачення-2024 фото 2
фото: ото: eurovision.tv

Відома пішохідна вулиця Фріїсгатан буде жвавою ділянкою між станцією Тріангельн і Eurovision Village. Організатори конкурсу повідомляють, що тут розмісять «музичні сюрпризи» та їжа з усього міста та світу.

Швеція розповіла, як проходитиме Євробачення-2024 фото 3
фото: eurovision.tv

У Malmö Live Congress та Concert Hall відбудеться церемонія відкриття та завершальна фінальна вечірка з веселою програмою між ними. Також там проходитимуть вечірки під час пісенного конкурсу.

Нагадаємо, що 10 лютого, відбувся «Конкурс нової музики» – UMK24, що є фінським відбірковим туром не міжнародний пісенний конкурс «Євробачення». Переможцем став Windows95man з піснею «No rules».

До слова, співачка Еден Голан представлятиме Ізраїль на «Євробаченні-2024». Відомо, що у дитинстві артистка жила в Росії та має українське коріння. 

Читайте також: Польща обрала представницю на Євробачення-2024: чому поляки обурені рішенням

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: