Таїсія Повалій приїхала в Луганськ співати для окупантів

фото: скріншот

Співачка розважала окупантів та вихваляла їхні злочини під час відкриття меморіального комплексу «Гостра Могила»

Співачка Таїсія Повалій, яка родом з України активно підтримує війну в Україні та загарбницьку політику Росії, приїхала в окупований Луганськ. 

Там співачка розважала окупантів та вихваляла їхні злочини під час відкриття меморіального комплексу «Гостра Могила».

Меморіальний комплекс був реконструйований Російським військово-історичним товариством за дорученням диктатора-президента Володимира Путіна, де, зокрема, вшановують учасників війни в Україні, які вторглися на територію суверенної країни і щодня вбивають невинних людей.

Відео з виступом Повалій на пропагандистському концерті почали розповсюджувати в мережі.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений tpovaliy_best (@tpovaliy_best)

На концерті Повалій виступала й для російських окупантів, які у військовій формі сиділи в залі. Компанію на сцені скандальній співачці склали путіністи Олександр Михайлов, Лариса Доліна, Сергій Шакуров та інші.

Нагадаємо, раніше Таїсія Повалій заявляла, що її країна тепер - Башкорстан. Днями у російських містах Уфа та Кемерово пройшли пропагандистські фестивалі, які оспівували російське вторгнення в Україну та «русскій мір». 

В обох взяла участь і співачка Таїсія Повалій, яка з початком повномасштабного вторгнення висловлювалася у підтримку дій Росії. Свою любов та підтримку Росії, а також негативне ставлення до України Повалій висловила на двох пропагандистських музичних фестивалях в Уфі та Кемерево.

 Так, в Уфі на фестивалі «Честь героям», який прославляв російських військових, Повалій подякувала Росії. «Хотілося би подякувати моїй улюбленій країні, великій країні. Росія, я люблю тебе», – сказала співачка перед виступом. Згодом вона дала інтерв'ю, у якому назвала українців «бездуховними».

«У наш час треба патріотичні пісні. Чим більше на нас хочуть посягнути, тим більше ми маємо єднатися. Ці пісні вирощують молодь, яку не можна підкупити. Коли був переворот в Україні, я там жила. Я знаю на своєму досвіді, як це складно. Людям не вистачає духовного виховання», – сказала Повалій. 

На гала-концерті конкурсу «ПесниZаРодину» у Кемерово Таїсія Повалій співала про любов до Росії на фоні знаку Z та танцівниць у кокошніках.

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: