Зібров розповів про теперішнє спілкування з Повалій, з якою дружив 28 років: Про одне жалкую

фото з відкритих джерел

Павло Зібров каже, що після 24 лютого писав і Ліхуті, і Повалій, однак йому ніхто не відповідав

Народний артист України Павло Зібров дуже емоційно відреагував в інтерв’ю проєкту СТБ «Як ти?» з Григорієм Решетником на згадування про колишню дружбу зі співачкою Таїсією Повалій.

«Дружили 28 років. Але після 2014 стосунки пішли вниз. Ми зрозуміли, що вони там сидять, на всіх концертах працюють. Риторика не дуже гарна про Україну. А 9 травня… Концерт з «Кремльовки» – в погонах всі генерали, полковники, і Тая виходить співати пісню «Рідна мати моя». У мене сльози на очах і ком в горлі. Думаю: «Що ж ти робиш?». Ну, сказала б уже, що пальчик зламався чи з горлом щось. Збреши, але не роби цього. Це ж дивиться увесь світ, – згадує Зібров. – Після цього, де тільки була така можливість, я почав писати і Ліхуті, і Таї Повалій. Мені ніхто не відповідав, але де тільки міг, я їх «мочив». Проте я втомився і більше не хочу називати їхні прізвища». 

І хоча співак давно викреслив зі свого життя колег-зрадників, досі жалкує про єдине: «Російським артистам – Лепсу, Кіркорову, Баскову – відмінили концерти по всьому світу. Вони нарешті сидять у себе в облозі. А у Повалій залишився паспорт України, яку вона ненавидить. Їздять собі у Відень, та куди завгодно! Їх пропускають, дають квитки. І одразу стають «українцями», «патріотами»… Ось за це мені шкода. Якби у них ще паспорти забрати, щоб нічого їм не нагадувало про Україну, яка їм дала все», – додає співак.

Раніше «Главком» писав, що відомі українці звернулися до Повалій через ганебний виступ в Москві. Тим часом артистка з українським паспортом пробила чергове дно: Повалій привітала з новорічними святами російських пропагандистів.

Читайте також: Зірка «Кварталу 95» Руслан Ханумак відповів дружині, яка заявила про розлучення з ним

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: