Корейський блогер приголомшив мережу виконанням «Червоної рути» (відео)

У іноземця багато дописів на підтримку України та інших роликів про нашу культуру
фото з відкритих джерел

Сонджін Чон виріс в Україні й називає себе «корейським козаченьком»

Корейський тіктокер Сонджін Чон заспівав «Червону руту». Він переклав українську пісню на корейську мову – відео зачарувало мережу.

Юнак, який називає себе «корейським козаченьком», зняв музичне відео. Він переспівав корейською легендарну пісню «Червона рута» Володимира Івасюка.

@chonochka.art «Червона Рута» 🇺🇦🇰🇷Корейською мовою! Слухай докінця😱😱 Гітару грає модель @Кристина ! #koreanboy #koreangirl #Korea #kpop #корея #кейпоп #україна #prayforukraine #slavaukraine #корейськийкозачейко #червонарута #корейською #володимирівасюк #우크라이나 #붉은루타 #우크라이나여자 ♬ 오리지널 사운드 - chonochka

Хлопець переклав текст «Червоної рути» та заспівав пісню корейською під супровід гітари. Його ролик зібрав понад 150 тис. переглядів та більш як 30 тис. вподобань.

Українці бурхливо відреагували на нову версію пісні. Користувачі у захваті від юнака та його виконання.

До слова, Сонджін Чон народився в Кореї, але ріс в Україні. У нього багато дописів на підтримку України та інших роликів про нашу культуру. Раніше юнак також переспівував корейською мовою «Червону калину».

Раніше повідомлялося, що легенда кантрі-музики заспівав «Червону руту» в центрі Києва. Всесвітньо відомий музикант ще рік тому підтримав Україну в боротьбі з окупантами, провів збір коштів на потреби українців та став амбасадором платформи United24.

Читайте також: Джеффрі з Tvorchi переспівав українською «Цей сон» Степана Гіги: мережа в захваті

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: