Повалій отримала російське громадянство в День незалежності України? Оприлюднено документ

фото з відкритих джерел

Повалій залишилася жити в Росії і активно підтримувати злочинний режим Кремля

Співачка Таїсія Повалій отримала російське громадянство 24 серпня, в День незалежності України. Це стверджує блогер Богдан Беспалов у своєму Telegram-каналі.

Беспалов розповів, що зрадниця нібито запатентувала індивідуальне підприємство, що дозволило їй отримати громадянство країни-агресора. Він опублікував скріншот документа, зроблений на одному з державних сайтів РФ, де є відкритий реєстр публічної інформації.

Повалій отримала російське громадянство в День незалежності України? Оприлюднено документ  фото 1

«З 24 серпня 2023 року числиться на обліку державних реєстрів новоспечена громадянка Росії українського походження Таїсія Повалій. Хто наступний, Каролінка Куєк?», – написав Беспалов.

Наразі додаткової інформації про громадянство Повалій немає. На ресурсі «Опендатабот» її громадянство досі вказане як українське.

Нагадаємо, Повалій залишилася жити в Росії і активно підтримувати злочинний режим Кремля. Вона продовжує виступати на концертах, де цинічно виконує пісні українською мовою. Крім того, вона розважала росіян на заходах, приурочених дню святкування окупації українських територій.

Нагадаємо, що уроженка України Таїсія Повалій взяла участь у пропагандистському концерті «Пісні руського міра», який днями відбувся у Кремлі. Там зрадниця України разом з Кубанським козачим хором заспівала українською народну пісню «Ти ж мене підманула».

Раніше зрадниця виступила на концертах в Уфі та Кемерово, де виконала російські патріотичні пісні. Після цього зрадниця поспілкувалася з журналістами і заявила, що «у Росії велике майбутнє», а також підтримала дії окупантів, які вбивають українців на війні.

Також Повалій заявила, що тепер її країна – Башкортостан. Таке зізнання артистка зробила на пропагандистському концерті в Уфі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: