Таїсія Повалій підтримала вбивства українців (відео)

Зрадниця Таїсія Повалій продовжує розповсюджувати російську пропаганду
скріншот з відео

Замість того, щоб засудити дії окупантів, Таїсія Повалій облила брудом Україну

Співачка Таїсія Повалій, яка підтримує путінський режим, днями виступила на концертах в Уфі та Кемерово, де виконала російські патріотичні пісні. Після цього зрадниця поспілкувалася з журналістами і заявила, що «у Росії велике майбутнє», а також підтримала дії окупантів, які вбивають українців на війні. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений tpovaliy_best (@tpovaliy_best)

«У наш час обов'язково потрібні пісні патріотичні. Час такий, розумієте. Чим більше на нас хочуть зазіхнути, тим ми повинні бути згуртованішими, бути патріотично налаштованими, повинні творити, бути разом. Я думаю саме такі пісні ростять ту молодь, яку не можна буде потім ось так ось підкупити», – заявила Таїсія Повалій.

Таїсія Повалій також прокоментувала війну в Україні – підтримала дії окупантів. Російські загарбники на початку повномасштабного вторгнення вчинили безліч військових злочинів у Київській області, де вона народилася і виросла, ґвалтували жінок і дітей, вбивали мирних громадян. Проте Таїсія Повалій замість того, щоб засудити дії росіян, облила брудом Україну.

«Коли був переворот в Україні, я жила там. Я знаю на своєму досвіді, як це складно і як людям не вистачало духовного виховання, щоб всі переживали за сім'ї, щоб всі думали про своє майбутнє. Тому патріотична пісня виховує духовність. І я впевнена, що майбутнє у Росії велике. І наша молодь – вона могутня, вона мудра. Росія, я люблю тебе», – заявила Повалій.

Нагадаємо, що нещодавно Повалій розгнівала українців новою порцією безглуздих заяв про Україну. В Instagram Повалій написала, що участь у концерті з дітьми з Донбасу сколихнула її спогади та минулі емоції 2014 року. Зрадниця каже, що ті події не вкладаються в її голові, проте винних вона так і не озвучила. Співачка наголосила, що героїчно працювала над собою, зазначивши, що тільки духовний світ може дати шанс людству на порятунок.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: