Чи треба хейтити Лободу? Відомий блогер звернувся до українців

За даними Волошина, співачка Світлана начебто не показує публічно навіть 10% того, що вона робить для допомоги українській армії та українцям
фото з відкритих джерел

Волошин навів аргументи на користь співачки, яка активно підтримує Україну

Блогер Олександр Волошин разом із репером Миколою Заліпухою  обговорили хейт, який періодично шириться на адресу співачки Світлани Лободи. У  подкасті «Формула Волошина» ведучий зазначив: «Я взагалі не розумію цього хейту, який на неї ллється. Я це не підтримую. Вважаю, що людина, яка прийняла рішення підтримувати Україну… – це, навпаки, для нас тільки плюс. Це, навпаки, круто, що Лобода – українка».

За даними Волошина, співачка Світлана начебто не показує публічно навіть 10% того, що вона робить для допомоги українській армії та українцям, які постраждали від війни.

Він наголосив, що після того, як Росія напала на Україну, Лобода одразу відмовилась від величезних статків в РФ і зараз «будує Україну в Україні, підтримує Україну, донатить Україні». Це при тому, що тим артистам з України, які залишились працювати в РФ, зараз там платять шалені гроші.

«Людина відмовилась повністю від своєї кар’єри там, прийняла рішення підтримувати Україну. Я знаю, у мене дуже багато військових є, кому вона допомагала. Причому допомагала на шалені бабки. Я знаю це особисто. Я знаю, скільки людина вкладається», – запевнив Волошин.

Нагадаємо, під час війни Лобода продовжує активно займатися творчістю. Напередодні співачка зняла нове відео «Градус 100». Відповідно до сюжету кліпу, Лобода показує, що вона йтиме вперед, незважаючи на перешкоди.

Екранізована пісня побачила світ в рамках релізу «Made in U. Mixes», до якого увійшли вісім реміксів на треки з оригінального альбому, що вийшов навесні, а також бонус-мікс на трек Spogady.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: