Дизайнерка розповіла про деталі весільного вбрання Дорофєєвої

Волосся зірки було прикрашене квітами ручної роботи, щоб підкреслити автентичність фати
фото: facebook/thecoatsk

Співачка вийшла заміж у весільній сукні кольору слонової кістки

13 липня співачка Надя Дорофєєва підтвердила новину про своє одруження з ресторатором Мішею Кацуріним, поділившись кількома фото з церемонії. Образ зірки розробляли українські дизайнери, тож не дивно, що вбрання нареченої привернуло чимало уваги шанувальників. 

Співачка вирішила вдруге вийти заміж у весільній сукні кольору слонової кістки. ЇЇ було створено брендом TG Botanical та дизайнером Тетяною Чумак. Проте фату співачки розробила Катя Сільченко, вбрання якої часто бачать на першій леді України Олени Зеленської. 

Сторінка бренду The COAT by Katya Silchenko поділилася секретом особливого весільного аксесуара нареченої. Фата-бандо виконана в стилі 20-х років XX століття. Волосся зірки було прикрашене квітами ручної роботи, щоб підкреслити автентичність фати.

Фата-бандо виконана в стилі 20-х років XX століття
Фата-бандо виконана в стилі 20-х років XX століття
фото: facebook/thecoatsk

«Унікальна фата, зроблена в техніці печворк з елементами кроше, мереживом та ініціалами пари. Волосся прикрашають квіти ручної роботи, які підкреслюють автентичний характер витвору. Це натхнення та велике задоволення супроводжувати Надію в таку важливу подію», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, що українська співачка Надя Дорофєєва та ресторатор Міша Кацурін офіційно одружилися.

На сторінках пари в Instagram з'явилися фото, де вони постають у весільних костюмах. Надя зображена у ніжній кремовій сукні до підлоги та у довгому вельоні, Міша не зрадив своєму стилю навіть на весіллі – наречений був у білій сорочці, піджаку і штанах, проте також одягнув кепку і кеди

Читайте також: «Кохаю, але не зовсім». Дорофєєва презентувала вірусну пісню та кліп на неї

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: