У США штучний інтелект вперше провів весілля

Нейромережа провела свято для наречених
Фото з відкритих джерел

Чат-бот GPT вперше в історії провів весілля у США

Проведення церемонії весілля штучним інтелектом чат-ботом GPT стало унікальним досвідом. Подія відбулася у штаті Колорадо, США.

Колонки у вигляді роботів озвучували згенерований ботом текст. Про це повідомляє видання Business Insider.

Як стало відомо, ідея використання штучного інтелекту під час весілля належить батьку нареченої. Самі ж молодята, Різ Вінч і Дейтон Труітт, кажуть, що їм сподобалася церемонія, чат додав їй особливості.

Під час церемонії на звукові колонки були одягнені маски роботів, через які лунав текст, зачитаний чатом. Сама ж промова складалась з уривків зі Святого Письма, а також інтерпретації чат-бота про кохання та шлюб. Зі свого боку молодята написали весільні обітниці.

«Як ШІ-церемоніймейстер на весіллі Різ Елісон Вінч і Дейтона Труітта, я зосереджуся на святкуванні їхньої унікальної подорожі кохання та єдності, підкреслюючи дивовижне поєднання людських зв’язків і технологічних інновацій. Я підкреслю силу їхнього союзу надихати, об’єднувати та руйнувати бар’єри, привертаючи увагу світу історією, яка виходить за межі загальноприйнятих норм. Під час церемонії я красномовно висловлю значення цього історичного моменту й безмежні можливості, які виникають, коли перетинаються любов і технології», – йшлося в промові чат-боту.

Нагадаємо, що чатбот генерує будь-які тексти на замовлену тему і здатен навіть відверту брехню видати за правду. Штучний інтелект можуть використовувати у різних цілях, тому чимало експертів вважають, що чат створює загрози та краще від нього відмовитись.

Читайте також: Нейромережу ChatGPT порівняли за небезпекою з ядерною зброєю

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: