Мадонна вперше звернулася до шанувальників після реанімації

Мадонна
фото: Facebook / Madonna

Поп-діва склала заповіт

64-річна співачка Мадонна вперше вийшла на зв’язок після того, як наприкінці червня була екстрено доправлена ​​до лікарні. Вона запевнила, що повернеться до концертної діяльності, як тільки зможе. Про це Мадонна написала на своїх сторінках у соцмережах.

Співачка подякувала всім, хто підтримував її у тяжкиц період. Крім того, зірка розповіла, що дуже переживає через зрив концертів.

«Дякую вам за вашу позитивну енергію, молитви, слова зцілення та підбадьорення. Я відчула ваше кохання. Я на шляху до одужання і неймовірно вдячна за всі благословення у житті. Коли я прийшла до тями в лікарні, то спершу подумала про дітей. Ще я не хотіла розчаровувати тих, хто купував квитки на мій тур. Не хотіла підводити і людей, які невпинно працювали зі мною протягом останніх кількох місяців, щоби створити шоу. Я ненавиджу когось розчаровувати. Зараз я зосереджена на своєму здоров'ї та відновленні сил. Запевняю, я повернуся до вас, як тільки зможу! – написала Мадонна.

Як повідомляє The Sun із посиланням на джерела , Мадонна була всерйоз налякана своїм станом. Артистка нібито навіть встигла скласти заповіт, у якому заборонила використовувати її голограму на концертах.
 
«Голографічний тур Вітні Г'юстон був розкритикований, і Мадонна відмовляється дозволити жадібним до грошей босам зробити те саме з нею», – стверджують джерела.
 
Також зірка не бажає суперечок через спадщину. Вона порівну розділила права на свої пісні між шістьма дітьми, четверо з яких – прийомні. Поп-діва подбала і про менеджера Гая Осірі. Виконавиця відписала помічникові певну суму за допомогу та підтримку в тяжкі часи. 

Раніше повідомлялося, що Мадонна заразилася «серйозною бактеріальною інфекцією». За словами американської телеведучої, зірці вже ліпше. Розі О'Доннелл поділилася фото з поп-дівою та позитивними новинами про стан здоров'я артистки після того, як її терміново доставили до відділення невідкладної допомоги з гострою інфекцією. 

Читайте також: Мадонна вперше після реанімації вийшла на публіку: зірка вразила зовнішнім виглядом (фото)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: