«Впала на ліжко від ляпаса»: співачка Соловій згадала, як була жертвою аб'юзивних стосунків

Українська співачка Христина Соловій
фото з відкритих джерел

Коли артистці було 24 роки, вона зустрічалася з бойфрендом, який її шалено ревнував

Українська співачка Христина Соловій вперше розповіла, як була жертвою аб'юзивних стосунків та як колишній обранець підіймав на неї руку. Артистка на YouTube-каналі «ебаут» пригадала одну неприємну історію зі свого особистого життя.

Коли артистці було 24 роки, вона зустрічалася з бойфрендом, який її шалено ревнував. Якось вони разом пішли на вечірку. Однак там стався такий інцидент, що один рок-музикант підійшов до Христини та поцілував її. Артистка переконана, що це було зроблено, аби привернути увагу журналістів, які в той час брали у неї інтерв'ю.

 «Я прийшла на вечірку. Хлопець, із яким я прийшла, був у компанії, все було супер. Тут приходить телебачення, були якісь знімання. Підходить до мене один рок-музикант, коли я даю коментар про його альбом, цілує мене просто в губи так довго і пристрасно. Він спеціально це зробив, щоб привернути увагу», - пригадала Соловій.

Обранцю Христини це, звісно ж, не сподобалося. Він почав з'ясовувати з нею стосунки та звинувачувати у тому, що трапилося, саме її. Вдома чоловік дозволив собі підняти руку на артистку.

«Ми з моїм хлопцем дорогою розбирали всю цю ситуацію. Він починає мене гасити, пригнічувати. Основний момент був у тому, що там було десятки дівчат, але він не дозволив собі такого до жодної з них, а ти поводилася так, бо з тобою можна це зробити. Я починаю щось доказувати, кричати, і я розумію, що я падаю на ліжко від ляпаса», - розповіла співачка.

Врешті, артистка порвала з бойфрендом, щоправда, через те, що зустріла іншого чоловіка.

«Я йому це пробачила. Траплялися ще подібні історії. Врешті ми розійшлися не через його ревнощі, а через те, що я зустріла іншого чоловіка», - зізналась артистка.

Раніше українська співачка Христина Соловій розповіла про свої перші серйозні стосунки. За словами Соловій, тоді вона була ще дуже юна. Виконавиця навчалася у восьмому класі та дуже сильно закохалася. Втім, тоді хлопець вже перебував у стосунках, та Христину це не зупинило. 

Читайте також: Енріке Іглесіас та Курникова таємно одружилися через 20 років стосунків

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: