Брітні Спірс випустить мемуари: якою буде ціна на книгу

Брітні Спірс
фото з відкритих джерел

Мемуари співачки розкриють її неймовірну подорож і силу, а також висвітлять незмінну силу музики та любові 

Американська співачка Брітні Спірс, яка вже довгий час не виступає на сцені, готується до презентації власних мемуарів. Стала відома дата релізу довгоочікуваної книги, її назва, обкладинка та ціна. Інформація з’явилась на сайті артистки.

Обіцяють, що мемуари співачки «вперше розкриють її неймовірну подорож і силу, а також висвітлять незмінну силу музики та любові – і важливість того, що жінка розповідає свою історію на своїх власних умовах».

«Жінка в мені» – це «смілива і напрочуд зворушлива історія про свободу, славу, материнство, виживання, віру та надію», – заявило видавництво.

41-річна володарка премії «Ґреммі» готується поповнити свій банківський рахунок. Брітні вже п’ять років не дає концертів, але до її життя прикута увага таблоїдів та мільйонів шанувальників. То ж не дивно, що співачка наважилась на відверті мемуари. Вони отримали назву The Woman In Me («Жінка в мені»). На обкладинці книги – фото Спірс з нульових.

Брітні Спірс випустить мемуари: якою буде ціна на книгу  фото 1
фото: офіційний сайт артистки

Вихід книги анонсовано на 24 жовтня цього року. Вже відкритий передпродаж мемуарів у 21 країні світу: США, Канаді, Австралії, Великій Британії, Бразилії, Болгарії, Польщі, Франції та інші. України в списку поки що не має, але враховуючи на попит, наші видавці скоріш за все перекладуть книгу, як це було згодом з мемуарами принца Гаррі. За відвертості Брітні на папері доведеться викласти 32,99 долара. 

«Переконливі свідчення Брітні у відкритому суді сколихнули світ, змінили закони та показали її надихаючу силу та хоробрість. Я не сумніваюся, що її мемуари матимуть такий же вплив і стануть видавничою подією року. Ми не можемо не пишатися тим, що нарешті допомогли їй поділитися своєю історією», – заявила Дженніфер Бергстром, старша віцепрезидентка і видавчиня Gallery Books.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: