Дорофєєва та Кацурін одружилися: фото з весілля

Надя Дорофєєва та Міша Кацурін офіційно одружилися та показали фото з весілля
фото: Instagram

На сторінках пари в Instagram з'явилися фото, де вони постають у весільних костюмах

Українська співачка Надя Дорофєєва та ресторатор Міша Кацурін офіційно одружилися.

На сторінках пари в Instagram з'явилися фото, де вони постають у весільних костюмах. Надя зображена у ніжній кремовій сукні до підлоги та у довгому вельоні, Міша не зрадив своєму стилю навіть на весіллі – наречений був у білій сорочці, піджаку і штанах, проте також одягнув кепку і кеди: 

«Подейкують, Кацурін та Дорофєєва таємно одружилися. Не знаємо, правда це чи ні, але фотки такі в телефонах у нас є», - написала під знімками Дорофєєва.

Для урочистої церемонії Надя обрала сукню TG Botanical та фату від The Coat. Міша був у чорному костюмі, білій сорочці, кепці та звичайних кедах. Зіркова пара не стала розповідати де та коли відгуляла весілля. Дорофєєва та Кацурін с гумором прокоментували чутки про весілля та саму церемонію.

Дорофєєва та Кацурін одружилися: фото з весілля фото 1
Дорофєєва та Кацурін одружилися: фото з весілля фото 2

Чутки про весілля почали ширитися в середині червня, коли одна з українських  фотографинь повідомила, що вона напередодні робила романтичну фотосесію за участі Наді та Міши в одному з готельних номерів.

Для артистів це другий шлюб. Минулого року Дорофєєва розлучилась з шоуменом Володимиром Дантесом, а Кацурін з бізнесвумен Дашею Кацуріною. До речі, Володимир та Даша також будують стосунки. Фактично, знаменитості обмінялися партнерами.

Раніше повідомлялося, що співак Енріке Іглесіас і тенісистка Анна Курникова таємно одружилися. Пара познайомилася 2001 року. Про весілля вони офіційно не повідомляли, про нього випадково проговорився старший брат виконавця, співак Хуліо Іглесіас-молодший. 

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: