«Герої помирають»: співачка і військова Стасік презентувала пісню про героїзм та війну

Співачка та військова Стасік випустила пісню про біль війни
фото: скріншот

Пісня підтримує бойовий дух і нагадує про присутність полеглих у наших серцях і в памʼяті

Українська співачка Стасік (Анастасія Шевченко), яка служить на фронті, випустила пісню «Герої вмирають». Також вона вже представила кліп до треку про біль війни.

«Герої не вмирають» - українське військове гасло. Воно підтримує бойовий дух і нагадує про присутність полеглих у наших серцях і в нашій памʼяті. Але ми маємо дивитися правді в очі. В реальності герої помирають. Цієї конкретної людини, або іншої, більше не існує, на її місці буде лише чорна порожнеча. Тому гасло має лишатися гаслом, але ми завжди маємо тримати на умі, що герої вмирають, і вони помирають за нас. Тож на нас тепер лежить обовʼязок жити достойно, і боротися з ворогом так, як боролися заради нас», - йдеться в описі до кліпу.

На відео Стасік показала, наскільки людям боляче переживати втрати. В інтерв'ю «Суспільному» співачка розповіла, що вірші до треку написала Саша Кладбіщє, відома поетеса. Колись Стасік побачила його у Facebook, вона написала авторці, та дозволила покласти їх на пісню.

У кліпі знялися військові. Кожен з них - важлива людина для співачки. Вона розповіла, що служить з деякими з них пліч-о-пліч на фронті.

«Герої вмирають. І біль відчувають, і жах. Герої вмирають в окопах і у бліндажах. У ліжках шпиталів, швидких, недостатньо швидких. Від холоду, сепсису та від поранень важких», - йдеться у пісні.

Нагадаємо, на фронті загинув український актор Філіп Віннер (Дєдковський), який став на захист Батьківщини у перші дні повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: