«Кохаю, але не зовсім». Дорофєєва презентувала вірусну пісню та кліп на неї

У кліпі Дорофєєва в одному об'ємному светрі танцює на тлі великих колонок у кімнаті
фото з відкритих джерел

Фрагмент пісні Дорофєєва виклала у TikTok, де вона стала хітом задовго до прем'єри

Нещодавно одеситка Надя Дорофєєва презентувала нову роботу – музичну композицію «Кохаю, але не зовсім», яка завоювала популярність у TikTok.

Михайло Кацурін – автор кількох пісень Наді Дорофєєвої, зокрема і треку «Щоб не було», в якому пара розповіла про свої стосунки. Нова пісня «Кохаю, але не зовсім» була написана ресторатором  Іваном Клименком та самою артисткою рік тому, проте команда артистки шукала відповідний момент для релізу.

Зазначимо, вперше наживо українська співачка виконала трек «Кохаю, але не зовсім» під час одного з концертів в рамках туру «Сенси», після чого відвідувачі заходу поширили уривки з пісні в соціальних мережах, де музична композиція просто захопила слухачів своєю легкістю. До слова, за шість годин кліп переглянули більше як 60 тисяч разів.

Фрагмент пісні Дорофєєва виклала у TikTok, де вона стала хітом задовго до прем'єри. Користувачі зняли майже 10 тисяч тіктоків під цей трек, і ці відео зібрали понад 2,5 млн переглядів. 21 червня співачка презентувала вірусну пісню та кліп на неї.

«Кохаю, але не зовсім». Дорофєєва презентувала вірусну пісню та кліп на неї фото 1

Кліп «Кохаю, але не зовсім» знято у мінімалістичному стилі. Дорофєєва в одному об'ємному светрі помаранчевого кольору танцює на тлі великих колонок у кімнаті. Режисером кліпу виступив Інді Хаїт, який співпрацював зі Світланою Лободою та Тіною Кароль.

Шанувальники такого легкого стилю оцінили нову музичну роботу співачки, залишивши під відео багато позитивних відгуків.

Додамо, що співак Володимир Дантес у програмі «Слава+Таня» розповів, які нині у нього стосунки з другом Мішею Кацуріним, до якого пішла співачка Надя Дорофєєва: «Жодних. Ми можемо, якщо потрібно щось десь… Я нещодавно брав у нього, місяць тому, кейс для гітари, тому що мені треба було переїхати, виступати в Ізраїлі, у мене не було кейсу для гітари. Ми спілкуємося, коли цього потребують обставини».

Читайте також: Співачка Надя Дорофєєва виконала останню волю загиблого Героя України (щемливе відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: