Артем Пивоваров зупинив концерт через сльози хлопчика: щемливе відео

фото: скріншот

Під час свого виступу співак не зміг стримати емоції від історії хлопчика про загиблу близьку людину

Український артист Артем Пивоваров зупинив свій концерт через сльози хлопчика, який пережив втрату близької людини. Пісня «Говори», яку він виконував на сцені, була улюбленою композицією маленького прихильника.

Під час свого виступу Артем помітив, що хлопчик, який стояв перед сценою, плакав. Співак поцікавився, що сталося, і виявилося, що малюк втратив близьку людину, а саме ця пісня була улюбленою для тієї людини.

Виконавець зупинив концерт, присів біля хлопця і обійняв його. Зі сльозами на очах він підтримав малого і сказав важливі слова. 

«Найголовніше, що ця людина, про яку ти памʼятаєш, залишила найгарніші думки про себе. Це важливо. Якщо ти згадуєш її сьогодні, якщо ти плачеш на честь цієї людини, скоріш за все, вона була особливою і робила особливі речі в своєму житті», –сказав Пивоваров хлопцю. 

Музикант поділився, що він сам переживав подібне в минулому, втративши близьку особу. Тому він розуміє, про що йде мова.

«Твоя сміливість та сила полягають у тому, що ти можеш висловлювати свої почуття. Попереду в твоєму житті буде багато моментів, коли ти розчаруєшся в людях, можливо, навіть у своїх власних думках. Але ці досвіди роблять нас міцнішими», – підтримав співак хлопчика.

У той момент, коли Пивоваров намагався підтримати хлопця, йому самому не вдалося стримати сльози. 

Нещодавно відбувся сольний концерт співака Артема Пивоварова, на якому в ході виступу сталася неприємна ситуація. Один з глядачів постійно показував великий палець вниз, демонструючи своє незадоволення творчістю артиста.

Раніше у мережі з'явилися фото співака в юності. Популярний український співак, тренер «Голосу країни-13» Артем Пивоваров з роками сильно змінився. До того, як стати популярним, виконавець приміряв чимало різних образів.

Свідченням цих змін стали фотографії, які були розміщені на фан-сторінці співака в Instagram. На цих знімках можна побачити артиста в юності, який ще не встиг стати дуже відомим. Візуально помітно, що раніше у Пивоварова було значно менше татуювань. Також тоді співак мав зовсім іншу зачіску. Однак, стрижки Пивоварова досить часто змінювалися.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: