Віталій Козловський показав, як проходив посвяту в артилеристи (відео)

фото з відкритих джерел

На відео видно, як артист веде вогонь по ворогу

Український співак Віталій Козловський, якого в червні мобілізували на своїй сторінці в Instagram поділився з шанувальниками відео того, що назвав посвятою в артилеристи. Відеозапис він опублікував в Instagram. На відео видно, як артист веде вогонь по ворогу.

Український музикант підписав відео: «Посвята в артилеристи».

У відеозаписі, опублікованому співаком, він демонструє власноручний  залп з артилерійської установки, а потім проходить обряд посвяти. За традицією, після пострілу військові намастили обличчя артиста сажею, дали понюхати пороху з гарячих гільз, а в кінці Козловському відлупцювали цим самим снарядом.

«Істинний артилерист», – прокоментував боєць Козловському, який сміється у відповідь. 

Раніше повідомлялося, що Віталій Козловський приголомшив шанувальників новим відео з фронту.

Співак та військовий Віталій Козловський зізнався, що сумує за сценою, але не може чинити інакше.

Козловський також поділився із шанувальниками новинами свого армійського життя. Виконавець проходив бойову підготовку на полігоні. Уже без бороди 38-річний артист постав на динамічних фотографіях із навчань.

Нагадаємо, у червні музиканта мобілізували, а вже в липні він завершив бойову підготовку. Віталій Козловський вступив до однієї з бригад Гвардії наступу – бригади Національної гвардії «Рубіж».

До слова, український співак та захисник Віталій Козловський, який зараз служить у складі бригади Національної гвардії під назвою «Рубіж» пояснив, чому повертався до Києва

За його словами, в столиці його чекало важливе завдання. Перед Днем Незалежності України співак взяв участь у концерті «Національна легенда», де вручають однойменну президентську відзнаку. Як зазначив Козловський, виступ покажуть в ефірі 26 серпня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: