Пономарьов, Дзідзьо, Тополя та Alekseev вразили шанувальників чуттєвою піснею про кохання

Пономарьов, Дзідзьо, Тополя та Alekseev випустили спільну пісню «Миліша»
фото: скріншот

Пісня мала вийти ще минулого року, проте через війну її вихід довелося відкласти

21 серпня співаки Олександр Пономарьов, Дзідзьо, Тарас Тополя та Alekseev представили спільну пісню та відеокліп під назвою «Миліша». Про це написав Олександр Пономарьов у своєму Facebook.

Пісня мала вийти ще 1 березня 2022 року, проте через війну її вихід довелося відкласти. Олександр Пономарьов поділився, що натхненням до випуску стала розмова з військовим. 

«Зустрічався з одним нашим відомим військовим командиром (імʼя називати не можна), показав нову пісню. Я розповів йому історію про те, що планував премʼєру цієї пісні на 1 березня минулого року, але… Він дуже цікаво відповів – терміново її випускай і не тягни, бо в нас в Україні зараз дуже багато розлучень, а потрібно щоб було більше весіль! Дякую за поштовх, Святе!», – йдеться у повідомленні.

Окрім того, сам співак присвятив випуск цієї пісні до Дня Незалежності України.

Шанувальники були в захваті від голосів артистів. Їм дуже сподобався цей романс.

«Чудова пісня, так легка, мелодійна. Від душі і для душі!», «Супер! З коханням в серцях до перемоги», «Браво! Пісня чудова, надихає на нові звершення. Велика вам подяка», «Красива пісня. Мурашки по шкірі!», «Дуже красивий кліп і яскраво передані почуття! Пісня, що залишиться в серці і на вустах!», – пишуть користувачі соцмереж.

Раніше повідомлялося, що український гуморист Василь Байдак записав кавер на пісню Пономарьова, замість «Він чекає на неї» назвав «Він чекає донати». Завдяки пісні зібрав п'ять мільйонів гривень для військових

До слова, американська реперка Noname представила пісню Balloons, яку виконала спільно із Jay Electronica. У треку образливо співають про Володимира Зеленського.

Читайте також: Тіна Кароль пояснила, чому раніше майже не випускала україномовних пісень

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: