Вакарчук вразив реакцією на вибух під час виступу біля «нуля»

Святослав Вакарчук часто співає для бійців на фронті
фото: Святослав Вакарчук/Instagram

Виконавець заспівав «Черемшину» для бійців 53-ї ОМБр під «акомпанемент» артилерії

Співак, лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук 23 липня вкотре виступив біля передової – цього разу на Торецькому напрямку. Під час концерту прогримів вибух, однак виконавець не перестав співати. Відео з виступу він показав на своїй сторінці в інстаграмі.

«Буває, співаю під звуки арти. Деколи – наші виходи. А часом десь таки прилітає. Які часи, такий і акомпанемент. Черемшина. Торецький напрямок. 53 окрема механізована бригада імені князя Володимира Мономаха. Наші дні», – додав Вакарчук під відео з виступу.

Нагадаємо, що колишній народний депутат і лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук подав електронну декларацію про звільнення з військової служби. Про це повідомляв «Главком» із посиланням на реєстр декларацій. Згодом пресслужба «Океану Ельзи» у коментарі «Главкому» уточнила, що екснардеп продовжує бути мобілізованим у Збройних силах, оскільки декларація про звільнення з посади не означає демобілізацію з війська. У випадку зі Святославом Вакарчуком йдеться про переведення із посади на посаду. При цьому представники артиста не уточнили назву нової посади виконавця у ЗСУ.

Як відомо, у перші дні війни лідер гурту пішов до територіального центру укомплектування і уклав контракт із ЗСУ. Співак має звання лейтенанта Збройних сил, і був направлений до Львівської обласної військової адміністрації.

«Львівська адміністрація у буквальному сенсі дала мені відрядження їздити по Україні та надихати людей. Такий це має вигляд. Тому я на своєму місці, а якщо потрібно буде, безумовно буду захищати країну зі зброєю у руках», – розповів Вакарчук.

Окремо артист повідомив, що під час війни він зі своєю командою їздили українськими містами. Вони були у Сумах, Охтирці, Харкові, Миколаєві, Запоріжжі, Чернігові, Одесі, а потім виступали переважно на фронті.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: