Звільнена з полону Мар'яна Чечелюк читає вірш, присвячений матері: щемливе відео

31 травня під час обміну військовополоненими вдалося повернути додому 24-річну слідчу Національної поліції з Маріуполя Мар’яну Чечелюк
фото: pryimak_yuliia/Instagram

Мар’яна Чечелюк написала вірш перебуваючи у полоні

Звільнена з російської неволі 24-річна слідча з Маріуполя Мар’яна Чечелюк зачитала вірш, присвячений рідній матері. Відповідне відео опублікував Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими.

Мар’яна Чечелюк написала цей вірш перебуваючи у полоні.

Нагадаємо, що 31 травня під час 52-го з початку повномасштабного вторгнення Росії обміну військовополоненими, вдалося повернути додому 24-річну слідчу Національної поліції з Маріуполя Мар’яну Чечелюк. Дівчина перебувала у полоні понад два роки.

Після початку повномасштабного вторгнення дівчина разом із молодшою сестрою переховувалися під час обстрілів російських військових у стінах «Азовсталі».  Сестри виходили з «Азовсталі» гуманітарним коридором 1 травня, але на фільтрації Мар'яну затримали. Окупанти, які дізналися про професію Мар’яни, забрали її до Донецького СІЗО.

Загалом у рамках обміну в Україну повернулися 70 чоловіків і п’ятеро жінок. Щонайменше третина військовополонених має поранення, тяжкі захворювання або інвалідність.

Як зазначає Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими, 19 людей потрапили в полон з острова Зміїний, 10 оборонців Маріуполя і з «Азовсталі», 14 військовослужбовців з Чорнобильської АЕС, а також українські військові, що потрапили в полон на різних напрямках.

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: