В Естонії скасовано концерт пропутінської співачки Нетребко

Це вже не перший випадок, коли концерти цієї співачки скасовуються
фото з відкритих джерел

Концерт Ганни Нетребко був запланований на 14 листопада

Російська оперна співачка Ганна Нетребко, яка виражає підтримку війни Росії в Україні не виступатиме у листопаді у Таллінні. Організатори вже скасували цей виступ. Про це стало відомо із сайту продажу квитків Piletilevi.

Організатори обіцяють повернути кошти за придбані квитки. Концерт Ганни Нетребко був запланований на 14 листопада.

Варто зауважити, що це вже не перший випадок, коли концерти цієї співачки скасовуються. Раніше у Таллінні вже двічі переносили дату її виступу.

Крім того, нещодавно було скасовано концерт Ганни Нетребко у Ліхтенштейні, який був запланований на 26 серпня. Те ж саме сталося з виступом артистки в Муніципальному будинку Праги у жовтні. В той час коаліція міської ради Праги вказала на те, що Ганна Нетребко перебуває у списку санкцій, введених Україною, і проведення її концерту в чеській столиці вважається некоректним з огляду на дії Росії в Україні.

Слід зазначити, що Ганна Нетребко довгий час проживає в Австрії. У минулому підтримувала Володимира Путіна під час президентських виборів. Вона також фотографувалася з прапором та представниками проросійських сепаратистів в Україні та пожертвувала мільйон рублів колаборанту Олегу Царьову.

Після початку російського військового вторгнення до України Ганна Нетребко  зіткнулася з бойкотом своїх концертів на Заході. В липні 2022 року був скасований концерт Ганни Нетребко у Штутгарті. А перед цим її звільнили з Метрополітен-опери у Нью-Йорку.

Нагадаємо, що раніше співачка Ані Лорак, яка зрадила Україну і наполегливо мовчить про повномасштабну війну, вирішила дати концерти в РФ. Поки країна-агресор продовжує вбивати українців, артистка хоче співати і виступати перед росіянами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: