«Чи не стаємо ми нацією, схожою на стадо?»: Бабкін оскандалився через нову пісню

У новій пісні артист гнівно звернувся до українців
фото: скріншот

У новій пісні «Зрада» артист насміхається над тими, хто ображає один одного через російські слова та перегляд контенту з країни-терористки

Відомий співак Сергій Бабкін обурив глядачів своєю останньою композицією «Зрада», у якій артист виразив своє невдоволення та розчарування, звертаючись до українців у доволі гнівному тоні.

Серед контроверсійних слів Бабкіна були: «Не маєш в себе вдома в шафі вишиванку – зрада. Сало й банош не їси, не пʼєш горілку – зрада. Помада така, як у Пугачової Алли – зрада. Нема зради в снарядів, що бʼють по р*сні градом. Малеча дивиться в ютюбі «Смешарики» - зрада. Випало з рота «прошу прощения» - зрада. У тебе «Заметки» в Айфоні, не «Нотатки» – зрада. Бійцям на передку байдуже – треба или надо»

У своїй пісні співак також посміявся з надмірного використання терміну «зрада». Він заявив, що люди почали плутатися у термінах.

«А чи не заплуталися ми, рідні, у термінах? А чи не зазираємо таким чином у темряву? Чи не надто забагато сил іде заради зради? Чи не стаємо ми нацією, схожою на стадо?» – йдеться у приспіві.

Користувачі активно критикують нову пісню Бабкіна і зазначають, що артист створив навіть гіршу версію композиції «Волонтер» Потапа.

«Нарешті з'явилося щось гірше пісні «Волонтер» Потапа», «Колись випадок Бабкіна будуть вивчати у підручниках з маркетингу та піару. У параграфі «Як закопувати себе після того, як вже кільканадцять разів обіср*вся», «Українці не шукають зради, українці відстоюють цінності. Українці володіють інструментом громадянського контролю і впливу. І це працює», «А давай ти не будеш згадувати у своїх виправдовуваннях хлопців «на нулі», окей?», «Вишиванку в хаті можна і не мати, а от розум в голові мати треба. Це стосується автора пісні», «Пропустили одне слово у тексті: «Виїхав з країни, щоб грати концерти з руснею - зрада», – пишуть користувачі соцмереж.

Зазначимо, що пісню видалили з майданчиків Facebook та Instagram, однак невідомо, чи модератори соцмереж вирішили самостійно прибрати її, чи причиною стали скарги від слухачів.

Нагадаємо, що після російського вторгнення в Україну Сергій Бабкін разом зі своєю родиною переїхав до Німеччини і пояснив, що не бачить сенсу повертатися додому. Пізніше  співаку дорікнули за це, зазначивши, що він чинить, як танцівник Влад Яма.

Лише нещодавно стало відомо, що співак Сергій Бабкін та гурт 5'Nizza працює з російським промоутером для організації концертів за кордоном.

Обидва музичні колективи використовують послуги промоутера від Somewhere Show, який веде соцмережі російською мовою та в основному продає квитки на виступ росіян, щоправда, тих, хто гастролює з антивоєнною позицією.

Варто відзначити, що майбутній концерт співака в Празі також був доступний для придбання на цій самій платформі. Однак ті, хто хотів придбати квитки на виступ Бабкіна, повинні були провести оплату через сайт Ticketscloud. Ця компанія була заснована в Російській Федерації та активно співпрацює з іншими російськими компаніями. Після скандалу охочі піти на концерт Бабкіна тепер оплачуватимуть квитки через інший сайт GoOut.

Дружина музиканта та концертна директорка Сергія Бабкіна і гурту 5'Nizza, Сніжана Бабкіна прокоментувала, як так сталося, що росіяни допомагають їм організовувати виступи за кордоном. Бабкіна зауважила, що квитковий оператор, через який проводиться продаж квитків на їхні концерти, є зареєстрованим у Великій Британії, але також має представництво в РФ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: