Яким раніше був Артем Пивоваров? У мережі з'явилися фото співака в юності

Артем Пивоваров
фото: Instagram

Український співак приміряв доволі багато різних образів 

Популярний український співак, тренер «Голосу країни-13» Артем Пивоваров з роками сильно змінився. До того, як стати популярним, виконавець приміряв чимало різних образів.

Свідченням цих змін стали фотографії, які були розміщені на фан-сторінці співака в Instagram. На цих знімках можна побачити артиста в юності, який ще не встиг стати дуже відомим. Візуально помітно, що раніше у Пивоварова було значно менше татуювань. Також тоді співак мав зовсім іншу зачіску. Однак, стрижки Пивоварова досить часто змінювалися.

Співак мав в минулому досить довге волосся, яке в'ється. Крім того, артист дозволяв своєму чубчику рости вгору та укладав його набік.

На додаток, виконавець голив боки голови, а посередині залишав довге волосся, яке фарбував у білий колір. Сам Артем Пивоваров від природи брюнет.

Тривалий період артист ходив з короткими білими дредами, які зав'язував у хвостик.

Яким раніше був Артем Пивоваров? У мережі з'явилися фото співака в юності фото 1
Яким раніше був Артем Пивоваров? У мережі з'явилися фото співака в юності фото 2
Яким раніше був Артем Пивоваров? У мережі з'явилися фото співака в юності фото 3
Яким раніше був Артем Пивоваров? У мережі з'явилися фото співака в юності фото 4
Яким раніше був Артем Пивоваров? У мережі з'явилися фото співака в юності фото 5

Нещодавно відбувся сольний концерт співака Артема Пивоварова, на якому в ході виступу сталася неприємна ситуація. Один з глядачів постійно показував великий палець вниз, демонструючи своє незадоволення творчістю артиста.

Раніше українська співачка Надя Дорофєєва вразила прихильників збіркою своїх дитячих фотографій, яку вона поділилася в Instagram.

Виконавиця вирішила продемонструвати свій стиль в одязі зі шкільних років і порівняти його зі своїми сучасними модними образами. Надя створила колажі, де поруч були архівні та свіжі знімки, і поділилася ними зі своїми фоловерами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: