Організатори концерту Світлани Лободи, який викликав гучний скандал, зробили заяву (доповнено)

фото з відкритих джерел

В Osocor Residence стверджують, що ніколи не узгоджують з клінікою «Охмадит», якій допомагають, артистів та афіші благодійних концертів

Столичний комплекс Osocor Residence у Києві, який анонсував благодійний концерт співачки Світлани Лободи, метою якого є зібрати кошти на ремонт одного з відділень дитячої лікарні «Охматдит», прокоментував скандал навколо виступу.  

Нагадаємо, співачка Світлана Лобода потрапила в гучний скандал після того, як оголосила про проведення благодійного концерту в Києві. В афіші виступу вказано, що під час заходу збиратимуть кошти на відновлення одного з відділень столичної дитячої лікарні «Охматдит». Однак ця інформація зазнала потужної критики: українці проти того, щоб Лобода співала в Києві. Під анонсом люди залишили безліч обурливих коментарів. Тим часом, український співак Олександр Ярмак на своїй сторінці в соцмережі опублікував переписку з адміністрацією лікарні «Охматдит», у якій ті повідомили, що не знали про цю ініціативу артистки: «Ми самі тільки сьогодні дізналися про цей концерт. Із нами, на жаль, не були узгоджено ні концерт, ні афіша, ні артист».

«Osocor Residence завжди ретельно підходить до вибору артистів, які беруть участь у наших благодійних заходах. Усі артисти, яких ми запрошуємо виступити на сцені Osocor сьогодні повинні мати чітку проукраїнську позицію та відповідати нашим критеріям. З різних джерел публічної та особистої інформації, наша команда оперує повним переліком документальних доказів благодійної та громадської діяльності Світлани Лободи на підтримку України з початку повномасштабної війни», – прокоментували представники закладуінцидент на своїй сторінці в соцмережі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Osocor Residence 🇺🇦 (@osocor.residence)

В Osocor Residence стверджують, що ніколи не узгоджують з клінікою «Охмадит», якій допомагають, артистів та афіші благодійних концертів, а всі кошти передають через посередників – благодійний фонд «Добро».

«Ми ніколи не затверджуємо з НДСЛ «Охматдит» артистів та афіші. Кошти на закриття їх потреб за фіксованою процедурою передаємо через благодійний фонд «Добро», який є автором проєкту по реконструкції ЛОР-відділення в НДСЛ «Охматдит». Сьогодні воно знаходиться в жахливому стані. Лікарня вийшла з запитом до суспільства з потребою у ремонті. Вартість робіт – 250 000 доларів», – йдеться в повідомленні.

В коментарях українці пишуть: «Лобода дає інтерв’ю Собчак (в ютюбі є: какая разніца какая єто страна… где пєть». Лобода вірно робить, що визнала помилку і згадала, що українка, але це не дає їй право думати, що ми ідіоти. Їй відмиватись ще років 20», «А ваш власник не може допомогти лікарні без Світлани?», «Чітка позиція» в неї з’явилася в 2022 році, а до того їй нічого не заважало розважати росіян і давати там концерти. Може годі тягнути усіх любителів «руского мира» в наш простір? І не прикривайтеся благодійністю, майте совість і не спекулюйте хворими дітьми», «Якщо за концерти Монатіка чи Крупіна ніхто і слова не сказав у вашу адресу, а за Лободу ви отримуєте претензії – мабуть, варто все ж добряче поміркувати на цей рахунок. Адже шлях від респектабельного закладу до шараги може видатись на диво стрімким».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Osocor Residence 🇺🇦 (@osocor.residence)

Пізніше організатори зробили ще одну заяву, в якій оголосили, що Osocor Residence та Loboda прийняли спільне рішення скасувати благодійний концерт. «Нам прикро, що благодійна мета проведення виступу сприйнялася, як відбілення репутації артиста. Проте, ми розуміємо наскільки важливо зараз зберігати внутрішню єдність. Значну кількість квитків вже було придбано. Кошти за них будуть повернуті. Ми шукаємо інші способи та шляхи, щоби відбудувати ЛОР-відділення лікарні «Охмадит» і сподіваємося на вашу підтримку», – йдеться в заяві в Інстаграм.

Читайте також: Дмитро Комаров показав, як росіяни недолуго «склеїли» фейк з його інтерв'ю з Будановим

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Відома блогерка та співачка не змогла назвати дату Дня Незалежності України
Відома блогерка та співачка не змогла назвати дату Дня Незалежності України
Раніше жінка позиціонувала себе як відьму, яка займається приворотами за немаленькі гонорари
Українська скандальна блогерка заявила, що вірить у перемогу Росії у війні
Співачка та ексдружина відомого наркодилера виклала в мережу роботу ППО під час обстрілу Києва
Співачка та ексдружина відомого наркодилера виклала в мережу роботу ППО під час обстрілу Києва
Гордон з дружиною і майже всіма дітьми
Гордон пояснив, чому ні один із трьох його дорослих синів не захищає Україну на фронті
Скріншот відео
Блогерка в жовто-синій сукні облила себе штучною кров’ю на Каннському кінофестивалі
Співачка погрожує блогеру судом
Львівський блогер, якого тягне до суду Оксана Білозір, публічно звернувся до співачки
Дружина Павлика емоційно відреагувала на вилучення у чоловіка спецперепустки
Дружина Павлика емоційно відреагувала на вилучення у чоловіка спецперепустки
У Алли Мазур на фронті загинув племінник: телеведуча звернулася до росіян
У Алли Мазур на фронті загинув племінник: телеведуча звернулася до росіян
Відомого телеведучого оштрафували на кордоні на 65 тисяч грн: дружина розповіла подробиці
Відомого телеведучого оштрафували на кордоні на 65 тисяч грн: дружина розповіла подробиці
Дата публікації новини: