Відомого телеведучого оштрафували на кордоні на 65 тисяч грн: дружина розповіла подробиці

Інна Мірошниченко каже, що була змушена у сльозах звертатися на кордоні до земляків поділитися готівкою

Український телеведучий Тимур Мірошниченко потрапив у неприємний інцидент на польсько-українському кордоні. Про це розповіла його дружина в соцмережі.

«Коли ми приїхали на кордон, виявилося, що у нас два дні тому закінчилася грін карта. Бо коли Тім купував, планував повернутися в Україну 15.05. Потім попросили провести UAday в Каннах, і він затримався. І забув», – розповіла Інна Мірошниченко в Інстаграм.

Довелося заплатити чималий штраф. За словами Інни, у них не виявилося на руках необхідної кількості готівки, зняти її в банкоматах на кордоні було неможливо. А пересуватися далі автомобілем їм заборонили.

«Головна проблема, що банк на кордоні Краковець не приймав картки. Потрібно було 7000 злотих готівкою. Їхати не можна. Машині заборонено рух. І от ми стоїмо на кордоні, а вони кажуть: «Або зараз платите готівку, або ми евакуюємо автомобіль і забороняємо вам виїзд», – згадує Інна. Жінка каже, що була змушена у сльозах звертатися на кордоні до земляків поділитися готівкою. Зрештою, завдяки небайдужим людям за кілька годин вдалося зібрати необхідну суму та сплатити штраф.

«Приставали до людей на кордоні купити валюту і розрахуватися на картку. Писали тим, кого не бачили цілий рік. І так завдяки різним друзям та знайомим за чотири години назбирали на штраф», – розповіла дружина телеведучого. Наразі Інна та Тимур вже добралися до Києва.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: