Українська скандальна блогерка заявила, що вірить у перемогу Росії у війні

Раніше жінка позиціонувала себе як відьму, яка займається приворотами за немаленькі гонорари
фото з відкритих джерел

Олена Лоран втекла з Києва і пише фейки про ЗСУ

Українська блогерка Олена Лоран, яка відома в соцмережах серією публічних скандалів, привітала росіян, які «борються з нацизмом», з Днем перемоги.

«З Днем Перемоги. Я хочу побажати нашим, вже вважаю покійним бабусям і дідусям, які відстоювали нашу незалежність і честь, які вибороли війну проти нацизму, з яким нам доводиться боротися на жаль в наш час. Я вірю в нашу перемогу, в нашу російську весну», – заявила Лоран на тлі георгіївської стрічки.

Раніше жінка позиціонувала себе як відьму, яка займається приворотами за немаленькі гонорари. Але мабуть, ця професія більше не годує, і Олена Дюрцька (справжнє ім'я «чорної» відьми) освоїла іншу – пише брехливі новини про українську армію.

Раніше «Главком» писав, що одіозна блогерка поділилася у мережі фейковою інформацією про те, що солдати польської піхоти готові нібито до літа стати на захист західної України. Блогерка вирішила, що так Польща хоче відібрати в України частину території. На таку думку наштовхнув її покійний Володимир Жириновський.

Олена Дюрцька народилася у Мелітополі 1989 року. Блогерша з чоловіком виховує трьох дітей – доньку Габріеллуа та синів Льва та Адама. Родина довгий час мешкала в Києві, а з початком війни втікла – за однією інформацією до Росії, за іншою – в Крим. Лоран була ведучою рубрик «Showtime» та «Зоряний Casual» на інтернет-телебаченні SEE.UA і брала участь у телешоу «Богиня шопінгу», «Панянки-селянки» на телеканалі ТЕТ. Також неодноразово її запрошували як гість на інші ток-шоу. Ім'я Дюрцької не сходилося кілька днів зі сторінок ЗМІ, коли в офісі генерального прокурора повідомили, що у Києві намагалися викрасти її дочку заради 200 000 доларів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: