Відома блогерка та співачка не змогла назвати дату Дня Незалежності України

фото з відкритих джерел

Після програми артистка виправдалась, що, мовляв, дуже перехвилювала

Співачка Анна Трінчер взяла участь у телепроекті «Я люблю Україну» на телеканалі ТЕТ та зганьбилася під час одного з конкурсів.

Учасники конкурсу повинні були відповісти на запитання, тримаючи в руках коробку. Тільки в студії звучала правильна відповідь, можна було передавати коробку наступному гравцю. Коли коробка опинилась в руках Трінчер, співачка не змогла відповісти на запитання, коли Україна здобула Незалежність. Вона не назвала ні рік, ні місяць, а дату «ззгадала» таку – 31. Не змогла Анна назвати і як називається парламент України (Верховна Рада). А на п’ятигривневій купюрі, за словами блогерки, зображений письменник Іван Франко (він на 20 грн), а не полководець Богдан Хмельницький.

На це звернули уваги користувачі мережі та дорікнули Трінчер за незнання таких важливих речей. На що співачка відповіла, що на шоу перехвилювалася. «Коли мова йде про «змагання», в мені вмикається відмінниця, яка просто критично не вміє програвати. У мене пітніють руки… Я переживаю. І через те, що дуже хочу виграти і не підвести команду, забуваю все», – зазначила Анна.

«Така ситуація може бути з кожною людиною, я така сама людина, як і ви. Я неідеальна. Під час того, як тебе знімають камери, коли ти дуже хвилюєшся за перемогу своєї команди і це ще й гра на час, всі відповіді просто вилітають із голови. Навіть забуваєш, як тебе звати», – додала Трінчер.

Читайте також: Удар нижче пояса. Гуморист «Кварталу» Юрій Великий висміяв істерику Соловйова

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: