Дружина Павлика емоційно відреагувала на вилучення у чоловіка спецперепустки

фото з відкритих джерел

Віктор Павлик з дружиною втрапили в гучний скандал

Дружина співака Віктора Павлика прокоментувала вилучення в артиста спецперепустки, якою вона вихвалялася, проїжджаючи стратегічним об'єктом в Києві. Через цей інцидент подружжя втрапило у гучний скандал.

Нагадаємо, київські правоохоронці вилучили у співака Віктора Павлика спецперепустку. Як зазначається, співак хизувався документом у соціальній мережі, проїжджаючи один із мостів столиці. «Під час монітору мережі Інтернет та засобів масової інформації правоохоронці поліції Києва виявили відео, на якому відомий український співак їде з жінкою в автомобілі по Південному мосту та демонструє спецперепустку на проїзд у комендантську годину», – йдеться у повідомленні.

Репяхова емоційно прокоментувала вилучення спецперепустки: «Я вдячна життю за цю ситуацію, тому що вона допомогла мені багато чого зрозуміти. Показала, хто мої друзі, а хто не зовсім. Криза – це розвиток, якщо, звичайно, дивитися правді у вічі і працювати над цим. Це хороша нагода стати ще кращою версією себе, що я й роблю. Із цієї неприємної ситуації я беру все, що допоможе мені стати ще кращою, – сказала Репяхова. – Можу сказати лише одне. Мені чоловік перепустки не дарував. Ми не куркулі. Ми звичайна українська сім'я, живемо на орендованій квартирі, у нас кредитні машини, і щось, а дарувати перепустки – точно не про нас».

Читайте також: Оперна діва Олена Гребенюк зізналася, що під час війни стала водієм

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: