Блогерка в жовто-синій сукні облила себе штучною кров’ю на Каннському кінофестивалі

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Ілона Чорнобай зважилася на такий крок перед показом фільму російського виробництва «Кислота»

Українська блогерка Ілона Чернобай в жовто-синій сукні облила себе штучною кров’ю на головному хіднику Каннського кінофестивалю. На цей крок вона наважилася перед показом фільму російського виробництва «Кислота».

На своїй сторінці в Інстаграм Ілона виклала відео перфомансу. Жінка з’явилася на червоній доріжці разом із відомими зірками, і вже на сходах дістала з сукні капсулу зі штучною кров’ю, підняла її над головою і роздушила. За мить охорона вивела жінку з червоної доріжки.

«На червоній доріжці 76-го Каннського кінофестивалю я вийшла в сукні кольорів нашого прапору і вилила на себе червону фарбу. Я використала свій шанс і цим вчинком нагадала, що відбувається в Україні! Я на жаль не зможу більше викладати в сторіс всі події, як і багато блогерів, бо Інстаграм зносить все. Моя сторінка під загрозою видалення! Я дуже Рада, що мій вчинок розлетівся по всім світовим ЗМІ. Акція була спрямована в підтримку окупованих територій і наших людей, які там живуть! Всіх людей України. А по Каннській доріжці прямо зараз ходять блогери та продюсери окупантів, які представляють свої фільми на фестивалі. Мене це стосується особисто, тому зробила те, що повинна була. Мені тепер заборонений вхід на фестиваль і багато інших заходів, але воно того вартує. Пишаюсь собою, що я змогла. Хоч було і дуже-дуже страшно», – йдеться в дописі Чернобай в Інстаграм.

Читайте також: Три легенди в Каннах. Ді Капріо, Скорсезе та Де Ніро зірвали нечувані овації на кінофестивалі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: