Співачка та ексдружина відомого наркодилера виклала в мережу роботу ППО під час обстрілу Києва

Відео Воронової вже «гуляє» російським інтернетом

Співачка та блогерка Інна Воронова на своїй сторінці в соцмережі виклала відео з роботою ППО у нічному Києві та обурила цим українців.

Нагадаємо, у ніч проти 16 травня рашисти намагалися атакувати Київ ракетами, але завдяки роботі ППО, всі цілі були знищені. І скільки разів не нагадують українцям, що знімати в цей час та викладати відео в публічний доступ не можна, все одно знаходяться ті, хто ігнорує заборони. Нині «прославилася» Інна Воронова. Вона опублікувала у Інстаграм відео, на яких видно роботу систем ППО та вказала геолокацію, де знімала ролик.

Пізніше горе-блогерка видалила повідомлення, але російські телеграм-канали встигли підхопити відео, щоб похвалитися, як зіпсували ніч українцям. В коментарях українці, а зокрема й жителі того самого ЖК, звідти знімала Воронова відео, обурюються її вчинком. Підписники закликають Службу безпеки України звернути увагу на Воронову.

Інна Воронова – дружина скандального Юрія Чернецького, якого посадили на 5 років за збут наркотиків «київській еліті». Коли чоловіка судили, Воронова збирала для нього гроші на заставу, що викликало обурення серед українців. Згодом подружжя оголосило, що розлучається.

«Главком» писав, що влітку минулого року бізнесмена Юрія Чернецького затримала поліція за торгівлю кокаїном у столиці на Хрещатику. ЗМІ охрестили Чернецького «головним наркодилером київського бомонду». Юрій – досить популярна особистість у Києві. Він є власником мережі барбершопів, батьком п'ятьох дітей та колишнім чоловіком fashion-блогера, телеведучої та головного редактора порталу Вestin.ua Поліни Нені.

Читайте також: Від раптової зупинки серця в 34 роки померла колишня комунікаційниця каналів «1+1 media»  

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: