Гордон пояснив, чому ні один із трьох його дорослих синів не захищає Україну на фронті

Гордон з дружиною і майже всіма дітьми
фото з відкритих джерел

У Дмитра Гордона семеро дітей

Відомий тележурналіст та блогер Дмитро Гордон в інтерв'ю ютуб-каналу «И грянул Грэм», пояснив, чому ніхто з його дітей не воює на фронті. За словами зіркового батька, всі його троє синів – Ростислав, Дмитро і Лев – живуть за кордоном.

«У старшого мого сина захворювання дуже важке, з яким не те що на фронт, йому жити з ним важко. Що стосується двох інших моїх дітей, то вони обидва народжені не в Україні, Лев у мене громадянин Сполучених Штатів Америки. Вони живуть в Америці багато років. Вчилися – один в Англії навчався ще в школі, потім в університеті в Англії. Обидва живуть в Америці», – заявив Гордон.

Нагадаємо, що у Гордона четверо дорослих дітей – 31-річний Ростислав, 28-річний Дмитро, 24-річна Єлизавета та 21-річний Лев, а також три дочки від Олесі Бацман – 11-річна Санта, 6-річна Аліса та 3-річна Ліяна.

Син Ростислав працює у YouTube та отримує гідну зарплату – від кількох тисяч доларів і більше. Ще один син Дмитро працює композитором у Голлівуді. «Він закінчив найкращий університет світу, який випускає композиторів – Берклі. Він працює з Барброю Стрейзанд, Уолтером Афанасьєвим. Серйозний хлопець! Він фільми робить, отримує міжнародні призи», – розповідає про нього батько. Разом із ним у Лос-Анджелесі живе брат Лев. А дочка Ліза до війни жила у Києві та працювала на велику американську компанію.

Раніше «Главком» писав, що Гордон ошелешив сумою, яку витрачає на родину за кордоном та на себе в Києві.

Читайте також: Майно Софії Ротару в Криму та Москві окупанти хочуть конфіскувати на користь бідних

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: