Максим Галкін не хоче бути іноагентом

фото з відкритих джерел

Гуморист звернувся до російського суду з позовом

Російський гуморист Максим Галкін, який з початком вторгнення виїхав з родиною до Ізраїлю та відкрито виступає проти війни в Україні, звернувся до суду Москви з позовом проти російського Мін'юсту з вимогою зняти з нього статус іноагента. Про це пишуть російські телеграм-канали.

Нагадаємо, у вересні минулого року Міністерство юстиції Росії занесло Галкіна до реєстру іноземних агентів. Коментуючи рішення відомства, телеведучий заявив: «Іноагент так іноагент. Я до іноагентів не відношу себе». Він також назвав надуманим привід для внесення до Реєстру. Дружина Галкіна, співачка Алла Пугачова після цього закликала Мін'юст «зарахувати до лав іноагентів» та її, оскільки вона «солідарна зі своїм чоловіком». Проте до реєстру так і не потрапила.

Раніше «Главком» писав, що Алла Пугачова звернулася до російських ветеранів та розізлила ура-патріотів. «Де ж ви тепер, друзі-однополчани? Як вас не вистачає сьогодні», – підписала допис артистка. В коментарі до співачки набігли російські ура-патріоти: «Питання зворотнє, Алло Борисівно, де ж ви? Чому не з народом? Чому не з країною? Впевнена, однополчани не втекли б у складні часи для своєї країни», «Зрадили ви пам'ять тих людей, які колись воювали за мир!», «А ви поверніться до людей обличчям і побачите однополчан, гірко, що ви зрадили свою батьківщину та людей, які живуть у Росії».

Окрім того «Главком» писав, що російські ЗМІ запустили жорстокий фейк про те, Пугачову обікрали на кладовищі під час похорону Юдашкіна.

Читайте також: Міка Ньютон вперше заговорила про скандал з переможницею Євробачення, яку підозрюють у плагіаті

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: