Алла Пугачова звернулася до російських ветеранів та розізлила ура-патріотів

Нещодавно Пугачова повернулася до Москви, щоб порощатися з другом, дизайнером Юдашкіним, який помер від раку
фото з відкритих джерел

Співачка виклала в соцмережу світлини, на яких зображана з ветеранами Другої світової війни

Російська співачка Алла Пугачова, яка відкрито виступає проти війни в Україні та з початком вторгнення виїхала з родиною до Ізраїлю, виклала в соцмережу світлини зі свого архіву, на яких зображана з ветеранами Другої світової війни.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ALLA PUGACHEVA (@alla_orfey)

«Де ж ви тепер, друзі-однополчани? Як вас не вистачає сьогодні», – підписала допис артистка. В коментарі до співачки набігли російські ура-патріоти: «Питання зворотнє, Алло Борисівно, де ж ви? Чому не з народом? Чому не з країною? Впевнена, однополчани не втекли б у складні часи для своєї країни», «Зрадили ви пам'ять тих людей, які колись воювали за мир!», «А ви повернніться до людей обличчям і побачите однополчан, гірко, що ви зрадили свою батьківщину та людей, які живуть у Росії».

Тим часом серед шанувальників в соцмережі артистки, яка має майже 4 млн підписників, дуже багато тверезомислячих людей, які правильно зрозуміли посил допису Пугачової: «Ті, що пройшли війну, знають ціну перемоги, ніколи б не допустили жаху, який діється сьогодні!», «Добре, що ветерани не бачать війни Росії в Україні. Світ і спокій пішов разом із ними. Тепер і святом цей день важко називати», «Якби мій дід, який утік два рази з концтаборів, дізнався, що його онук зараз воює на фронті та захищає свою батьківщину не від нацистів, а від рашистів, перекинувся двічі у могилі!», «Перемогли нацизм, переможемо і рашизм», «Ці люди воювали не за те, щоб цієї ночі українці сиділи у бомбосховищах від путінських ракет!».

Раніше «Главком» писав, що російські ЗМІ запустили жорстокий фейк про те, Пугачову обікрали на кладовищі під час похорону Юдашкіна.

Читайте також: Рудницька потрапила у скандал: назвала коментаторів Євробачення «трансвеститом» та «ватником»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: