Навколо нового кліпу Тіни Кароль розгорівся скандал: над ним працювали росіяни

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Після негативних коментарів Кароль видалила згадку про росіян із допису

Співачка Тіна Кароль презентувала новий кліп на пісню «Honey & Мед». Композиція виконана двома мовами – англійською та українською. Тим часом шанувальники співачки звернули увагу, що серед членів команди артистки, які працювали на знімальному майданчику, є громадянами Росії. Про це пише тelegram-канал «Культурна прачечна».

Кліп знімався у Лос-Анджелесі. Кліп зняв український режисер Генрі Ліпатов, який народився в радянській Росії, але виріс в Києві. Після цього відкрив власну компанію, світову славу принесли відеороботи з такими артистами, як Емінем, Дженніфер Лопес, 50 Cent, Linkin Park й багатьма іншими. Також підписники співачки в соцмережі помітили трьох жителів РФ, які працювали над відеороботою та обурилися тим фактом, що співачка фінансує росіян.

Після негативних коментарів Кароль видалила згадку про росіян із допису та зробила заяву. У відеозверненні Кароль пояснила, що кліп вона замовляла в українського режисера Генрі Ліпатова, у якого є своя компанія Beverly.films в Америці. І Кароль не знала, що в цій компанії працюють росіяни.

«Над кліпом працює команда, до якої у мене залученості, як в артиста, взагалі немає. Всіх цих людей я не знаю і ніколи з ними не дотична. Дякую всім, хто показав мені сьогодні, що люди, які були дотичні до цієї роботи через компанію Beverly.films, виявились чи з російським громадянством, чи як… зараз я розбиратимуся. Мені так само неприємно», – сказала у відео Кароль.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: